terug naar overzicht
Vitamin C Intensive Face Cream

Vitamin C Intensive Face Cream 30ml

€ 70
Artikel Nr. 115162

Selecteer een optie

Dit product is (nog) niet beschikbaar.
De webshop wordt momenteel vaker aangevuld dan gebruikelijk. Vul je e-mailadres in en wij laten het je weten als dit product er weer is.

Vitamin C Intensive Face Cream van Kat Burki is een moisturizer die speciaal is ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van een matte teint en om de huid te beschermen tegen schadelijke stoffen uit de omgeving. Stap 4 in The Kat Butki 5 Essential Steps for Healthy Skin is inmiddels uitgegroeid tot een cultfavoriet. De kern van de formule is 15% STAY C, een stabiele vorm van vitamine C, aangedreven door de anti-ageing krachtpatser Reishi Mushroom voor een betere opname. Deze uitzonderlijke formule heeft een fanbase van supersterren, door de onmiddellijke impact en snelle resultaten. De Vitamine C Intensive Face Cream is de perfecte dagelijkse gezichtscrème in elk huidverzorgingsregime tegen veroudering.

Breng 's ochtends en' s avonds een kleine hoeveelheid aan op gezicht en hals. Volg met de Power Trio Radiance Oil voor de laatste stap van The Kat Butki 5 Essential Steps for Healthy Skin.