terug naar overzicht

Aswan EDP 50ml

€ 255

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 122185
122185 01-50ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Producteigenschappen

   Geurnoten:
   Top: Italiaanse bergamot, roze peperkorrel, framboos
   Hart: viooltjesblad, cederhout uit Virginia, grijze amber
   Basis: vanille, patchoeli, musk, tabak, leer

  Aswan van Widian is een parfum dat een ode brengt aan de bijzondere Egyptische cultuur en de oude stad Aswan. Dit parfum is de perfecte combinatie van eeuwenoud erfgoed en de moderne cultuur, gebotteld in een prachtig flacon. Geniet van een bruisende opening, met noten van bergamot en framboos. Vervolgens verrast deze geur je met een karakteristiek hart, dat je meteen een warm en zonovergoten gevoel geeft. Waan je binnen enkele verstuivingen in het rijke en charmante Aswan.

  Laat de geurkaars altijd branden tot de hele oppervlakte vloeibaar is. Na het uitblazen van de lont centreer je deze. Voor de lont weer wordt aangestoken knip je deze kort met een lont trimmer. Door consequent op deze manier de geurkaars te laten branden zal de kaars langzamer branden en gaat deze volledig op. 

  Let op: Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen. 

  Top; Italian Bergamot, Pink Peppercorn Co2, Raspberry, Middle; Middle; Violet Leaves, Virginian Cedar Wood, Grey Amber (ambrofix) Bottom; Patchouli, Vanilla, Tobacco (coumarin), Musk, Leather