terug naar overzicht

London 50ml

€ 230

Selecteer een optie

1 Review(s)
Artikel Nr. 111874
Het parfum LONDON vertelt een intercontinentaal verhaal dat zich afspeelt tussen Londen en de Verenigde Arabische Emiraten. De perfecte geur voor de moderne man en vrouw: werelds, maar zonder zijn roots te verloochenen. Een opening met de intense, donkere geur van agarhout en cipres, aangevuld met de zoete, bloemige geur van viooltjes. De hartnoten (lelietjes-van-dalen en framboos) geven LONDON een aardachtig, fruitig karakter. Naarmate de geur vervluchtigt, zorgen leer en droge amber voor een zekere verfijning en complexiteit, terwijl een vleugje vanille en muskus er een geheel van maken: een klassieke bestemming met een eigentijdse twist.
Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Topnoten: agarhout, cipres en viooltjes. Hartnoten: lelietjes-van-dalen en framboos. Basisnoten: leer, droge amber, muskus en vanille.

REVIEWS

20/10/2020 bij

Het lukt me maar niet om een geur te vinden die dit kan evenaren. Zo'n heerlijke geur! Het doet mij denken aan hout, appeltaart, musk en toch ook fris. Veel complimenten als ik deze geur draag. Zelfs een paar dagen later ruikt mijn jas nog heerlijk.