terug naar overzicht

New York 50ml

€ 255

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 111994
111994 01-50ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend
  New York van Widian is geïnspireerd op de lente in New York. De milde temperaturen, zachte zonneschijn en een fris briesje komen prachtig samen in dit elegante parfum. Een explosie van frisse citrus, kruidige bloemen en muskusachtig hout die positief vibreert met de buitengewone dynamiek van New York. De energie van de Big Apple is vanaf de eerste spray aanwezig. Het parfum begint met zonovergoten noten van citroen, bergamot en mandarijn, gekust door een uitbarsting van roze peper. Het aromatische boeket van lavendel, geranium en roos bloeit in het hart en zodra de basis van tabak, muskus en nooit de zware vanille tevoorschijn komt, voel je de zon ondergaan. Een nacht vol eindeloze mogelijkheden ligt aan de horizon.
  Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Top: Italiaanse bergamot, mandarijnolie, citroenolie, roze peper, lavendelolie, korianderzaad, jeneverbes.
  Hart: orris, Bulgaarse rozenolie, akigalahout, jasmijn, patchoeli, karamel.
  Basis: vetiver, cypriol, witte muskus, witte amber, vanille, ambergrijs, olibanumolie, tonkaboon, tabak.
  Alcohol Denat. - Antifoaming Agents , Antimicrobials , Astringent , Solvents , Masking ,viscosity Controlling Agents 68.985600 Parfum Supreme Touch Mistery Ll Eai18792/00 - Givaudan - Fragrance 25.800000 Aqua 7732-18-5 Solvents 5.214400