Face Cream

Dr. Brandt Artikel nr. 35672
Inhoud: 50 ml
€ 59 Incl. BTW
Stress en andere externe factoren beïnvloeden de vroegtijdige veroudering van de huid. XYY zet een dynamisch beschermingsschild in, Dr. Brandt's A3 power, boordevol antioxidanten, vochtverzorgende en anti-stress ingrediënten. Deze beschermen de huid actief en langdurig om tekenen van veroudering te voorkomen en herstellen.
in vitro testresultaten van Dr. Brandt’s drievoudige antioxidantenmelange bestaande uit groene thee, witte thee en druivenpitextract vs de gecombineerde werkzaamheid van commerciële thee extracten. Face Cream is onderdeel van de Xtend Your Youth-lijn.
Lees meer
Breng 's ochtends aan als uw antioxidantschild tegen dagelijkse agressors en vroegtijdige veroudering. Breng 's avonds aan om je huid te kalmeren en aan te vullen.

Hoofdingrediënten: Groene thee, witte thee, druivenpitten; 900% krachtigere ANTIOXIDANTE BESCHERMING voor 12 uur durende bescherming tegen vrije radicalen en andere externe invloeden. DERMASHIELD: minimaliseert stress en roodheid, zuivert huidcellen, beschermt tegen externe invloeden (vervuiling, elektromagnetische straling, rook) en draagt bij aan het voorkomen van de verzwakking van collageenvezels veroorzaakt door glycatie; Murmuru + shea + kokum boters; Exotische boters van noten uit de Amazone, Afrika en India, voor de vochtverzorging en ter voorkoming van vochtverlies.

Reviews

Nieuwe review toevoegen

U plaatst een review over: Face Cream

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Waardering