terug naar overzicht
Skins x Zenology Liquid Cashmere Spray

Trigger Spray Skins Liquid Cashmere 500ml

€ 59

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 111895
2 Review(s)
111895 01-500ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend
  De Trigger Spray Skins x Zenology Liquid Cashmere belichaamt het ultieme Skins gevoel - de luxe, kwaliteit en comfort waar het cosmeticabedrijf voor staat en de ervaring van een bezoek aan een Skins store. De interieur spray is een kasjmier geurcompositie gebaseerd op de geur van zacht suède, goud saffraan, rozen- en sandelhout. Voor Skins Cosmetics was het ontwikkelen van een huisparfum een logische stap na het op de kaart zetten van luxe, kwalitatieve huisgeuren. Hiervoor werden de krachten gebundeld met Zenology. Samen met founder Jeroen Oude Sogtoen en neus Fredrik Dalman werd de home spray Liquid Cashmere gecreëerd, de zielsversie van het gevoel dat je krijgt als je met je handen door rijk kasjmier strijkt - een gevoel van warmte, zachtheid en comfort.
  Spray om je eigen, persoonlijke stemming te creëren. De Iconische Ambiance Trigger® is afkomstig van industriële sprays en bevat kostbare geuren die in symbiose zijn met de ruimte. Zoals een olfactieve identiteit van een persoon, kan elke sfeer nu een eigen geurige sfeer hebben. Spray in de lucht. Sluit de sproeikop na gebruik. Spray niet op voorwerpen.

  REVIEWS

  30/05/2021 bij

  Heerlijke geur! Gaat niet vervelen, dus bestel hem weer!

  20/10/2020 bij

  echt een heerlijke geur, ok het is prijzig maar je doet er super lang mee. Heb de liter versie in juni gekocht, gebruik het dagelijks in mijn winkel en eigen kledingkast en de fles is nog bijna voor de helft vol