Merk
Categorie
 

Met de Autumn Box van Skins Cosmetics nemen we je met de meest unieke parfums mee op ontdekkingsreis.


Parfum

In deze exclusief samengestelde box vind je miniaturen van diverse parfumhuizen van over de hele wereld.   

Ieder parfum heeft een eigen karakter, en elke huid is anders. Welke geur past het best bij jouw huid en stemming? Kies bijvoorbeeld voor een zachte geuren voor overdag, of ga voor een frisse energieke geuren voor een actieve dag, of juist een intens parfum voor bijvoorbeeld in de avond. Wat jouw voorkeur ook heeft, in deze blog lees je meer over de verschillende parfums in deze verfijnde box.   

Shop Autumn Box

01 | Maison Francis Kurkdjian


724 

Het verfrissende parfum van Maison Francis Kurkdjian opent met bergamot en aldehyden, komt tot een prachtig boeket van bloemige noten om je ten slotte met sandelhout en witte musk te omhullen. Van deze levendige geur krijg je geen genoeg. 

02 | Parfums de Marly


Ocean Of A Midnight Moon 

Ocean Of A Midnight Moon brengt je naar de azuurblauwe zee met haar aquatische karakter. Het parfum bevat een combinatie van citroen, grapefruit, mandarijn en bergamot vermengt zich met de levendige geur van jeneverbessen, mirte en munt. De basis van leer een drijfhout geeft het parfum een solide basis vanwaar een uitzonderlijke geurbeleving opbloeit. 

03 | Maison Crivelli


Ambre Chromatique 

Het parfum Ambre Chromatique van Maison Crivelli komt tot leven tijdens een trektocht door kleurige oerwouden op zoek naar benzoëhars. Het elegante parfum contrasteert levendige met kruidige facetten en biedt een eindeloos warm spoor door een sensueel amberakkoord. 

04 | Parfums de Marly


Layton 

Layton is een iconische geur van Parfums de Marly. Het parfum verleid met roze peper en wordt gedragen door vanille en kostbare houtsoorten. De heerlijke geur van gekarameliseerde koffie versterkt het parfum nog verder en prikkelt de zintuigen. 

05 | SALLE PRIVÉE


Monochrome 

Monochrome van SALLE PRIVÉE is een expressie van kunst en stijl. Schilders verkenden het gebruik van één kleur en de zeggingskracht van texturen en nuance, en toonden zo een breed pallet aan emoties, intenties en betekenis. Laat je inspireren door het tijdloze Monochrome. 

06 | D’Orsay


M.D. Nous sommes amants 

Nous sommes amants van D’ORSAY is een sensuele geur die tot leven komt op de huid. De verrassende ambery noten van bamboe en Palo Santo worden gecomplementeerd door het warme, zeldzame ambergris, afgetopt door prikkelend peper. Dit parfum neemt de leiding en verleid je zonder dat je het doorhebt. 

07 | Aqualis


E

Egoli van Aqualis is een eerbetoon aan de gelijknamige de stad die uitgroeide van een kleine goudmijnnederzetting tot de rijkste stad van het continent. De geur opent met een overvloed aan honingachtige gurjumhars en gloeiend amber, afgezet tegen een vleugje zoete sinaasappel. Een zacht en subtiel vleugje witte bloemigheid breidt deze lichtgevende sensatie uit tot in het hart.   

08 | Penhaligon’s


Halfeti 

Halfeti van Penhaligon’s begint fris en energiek met bergamot en een vleugje van groene, aromatische alsem. Samen met jasmijn en kruidige roos vervolgt de geur met noten van vanille en sandelhout. Ten slotte geniet je van de nasmaak van leer en de meest onderscheidende mélange van oud, amber en patchoeli. 

09 | Violet


Un Air d’Apogee 

Un Air d'Apogée van Violet staat voor de overwinning van contrasten. Aan de ene kant het uitbundige licht van mimosa, aan de andere kant het diepe fluweel van suède. De betoverende dimensies van tabak en noten van cederhout maken de geur mysterieus, terwijl de honing het geheel omhult in een zoete en bedwelmende euforie. 

10 | Memo Paris


Marfa 

Marfa van Memo Paris is een parfum gebaseerd op de gelijknamige stad in Texas, middenin de zinderende hitte van de woestijn. Staar omhoog en je bent de woestijn vergeten. De Melkweg laat een azuurblauw spoor achter. Mysterie, oneindigheid verstopt uit het zicht, stilte onder de cactussen. De geur bevat noten van oranjebloesem, tuberoos en witte musk.

11 | Essential Parfums


Fig Infusion 

Fig Infusion van Essential Parfums is geïnspireerd door het licht van een zonnige dag in het zuiden van Frankrijk. De geur van vijg die wordt verlicht door een duo van sappige citrusmandarijn en clementine. Het bloemige hart, bestaande uit fresia en oranjebloesem, ontmoet de aromatische geur van Sri Lankaanse zwarte thee. Tot slot zorgt een omhullend houtakkoord, tussen de zachtheid van cederhout uit Virginia en de romigheid van sandelhout.