Brand

Category

 

SKINS X LEIF

Ontdek SKINS x LEIF. Een unieke samenwerking die de kracht van vriendschap viert met twee aromatische Kangaroo Paw exclusives, speciaal gecreëerd voor de verzorging van de handen.

De collectie bestaat uit een hydraterende Hand Wash en een verzorgende Hand Balm, met botanische extracten en essentiële oliën from Down Under  voor een zintuiglijke ervaring die je niet snel zult vergeten.

Shop nu

De collectie - Aromatische handverzorging

Een blik achter de schermen

Fun fact: het verhaal van Leif begon ooit met een vormstudie van een fles met een fijne hals, gecreëerd door de ontwerpstudio die werd opgericht door founders Jonnie Vigar en Brenan Liston.

“In deze collab wilde ik juist focussen op de zintuigelijke beleving: voelen, ruiken en zien. Een experience die je ook ervaart in onze boutiques. In Kangaroo Paw komt dat allemaal samen.”

Philip Hillege, co-founder Skins Cosmetics

Transformeer je handverzorging

SKINS x LEIF nodigt je uit om van je dagelijkse handcare routine een uniek moment te maken. De hydraterende Hand Wash heeft een rijke, bijna honingachtige textuur en voelt anders aan dan dat je gewend bent. Hierdoor ontstaat een nieuwe beleving aan het reinigen van de handen. Hydrateer de huid met de royale Hand Balm, die snel opgenomen wordt en de handen fluweelzacht laat aanvoelen. Bij ieder gebruik ervaar je de aromatische geur van salie en lavendel.

Ontdek collectie