Brands

Categories

Sample set voorwaarden

Skins Cosmetics introduceert Sample Sets. Op veler verzoek is de collectie uitgebreid, om op een fijne manier kennis te kunnen maken met (huis)parfum.

Je kunt een samplepakket samenstellen en daarin vijf verschillende (huis)parfums toevoegen. Dit kan een door Skins Cosmetics geselecteerd pakket zijn, of een zelf samengesteld pakket.

Huid- en haarverzorging kunnen niet in sampleverpakkingen verkocht worden, omdat de kwaliteit dan niet gewaarborgd kan worden.

Voorwaarden zelf samenstellen van een sample set

Een sample set kost € 20 en bevat vijf unieke samples van vijf verschillende producten. Het is dus niet mogelijk om meerdere samples van hetzelfde product te bestellen.
De samples worden geleverd zolang de voorraad strekt. Het is mogelijk dat een sample is verwisseld met een vergelijkbaar product.
Het zelf samenstellen van een sample set is uitsluitend via skins.nl mogelijk. In geselecteerde winkels zijn vaste sample sets beschikbaar, neem hiervoor contact op met de desbetreffende winkel.
Het is niet mogelijk een zelf samengestelde sample set te retourneren. Dit is wel mogelijk bij vaste sample sets waarbij Skins Cosmetics de sample set samengesteld heeft.

Voorwaarden alle sample sets

Bij de bestelling van een sample set ontvang je per mail een voucher t.w.v. € 10 die je kan gebruiken voor korting op de aankoop van een product op Skins.nl. De Sample Service voucher is geldig tot 3 maanden na uitgifte en bij een minimale besteding van € 30.
Bij iedere vaste sample set bevindt zich een kaartje met informatie over de producten. Hierop wordt de prijs van het full-size product vermeld op datum van versturen. In verband met mogelijke prijswijzigingen is de afgedrukte prijs onder voorbehoud.
We doen ons best altijd up-to-date informatie te geven over de beschikbaarheid van onze sample sets. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat een van de samples uit de door jouw gekochte set niet beschikbaar is. In dit geval sturen wij je een van de samples dubbel toe, zodat je deze nog extra kunt uitproberen.
De bijbehorende voucher is ook inwisselbaar bij onze Skins Cosmetics winkels m.u.v. Skins Cosmetics in de Bijenkorf en Skins Institute (maximaal één Sample Service voucher per product) en op skins.nl (maximaal één Sample Service voucher per order).
De voucher is niet inwisselbaar bij aankoop van de Skins Cosmetics Giftbox, de Skins Giftcard, Archives producten en/of sample sets.
De algemene voorwaarden van Skins Cosmetics zijn van toepassing.

Prijzen

De prijs van € 20 per set is gebaseerd op de gemiddelde prijs per ml per product dat bij Skins Cosmetics te koop is. De verzendkosten bedragen € 2,20 voor een brievenbuspakket, of € 4 bij een normaal pakket.