Merk

Categorie

 

Disclaimer

De website www.skins.nl en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links naar bedrijven of organisaties waarmee wij (tijdelijk) samenwerken, zijn eigendom van Skins Cosmetics. Het is niet toegestaan om de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Skins Cosmetics.

De inhoud van deze website en andere uitingen van Skins Cosmetics op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat informatie die door Skins Cosmetics wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is. De informatie op de website wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Skins Cosmetics behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige (voorafgaande) kennisgeving door te voeren.

Verlanglijst
De Verlanglijst is een hulpmiddel om uw favoriete producten snel en eenvoudig in een overzicht te plaatsen. Deze Verlanglijst is volledig vrijblijvend; de producten worden niet gereserveerd of automatisch besteld, deze kunnen derhalve uitverkocht raken. Aan uw Verlanglijst kunnen geen rechten worden ontleend. Vragen over de inhoud van de Verlanglijst kunnen wij helaas niet beantwoorden. Neem voor productinhoudelijke vragen contact op met de klantenservice.

Collectie

Niet alle producten die in de Skins Cosmetics webshop staan zijn in de fysieke vestigingen van Skins Cosmetics te verkrijgen. Vanuit de winkels kunnen wel alle producten uit de online collectie besteld worden, deze worden zonder extra kosten binnen 1 werkdag afgeleverd op het gewenste (huis)adres.

Sample Service
De Sample Service wordt uitsluitend aangeboden in de Skins Cosmetics webshop en is van toepassing op geselecteerde producten. Het is niet mogelijk online bestelde samples af te halen in een van de winkels. In de fysieke vestigingen zijn altijd testers aanwezig en worden samples op maat gemaakt. De voucher t.w.v. € 10 die u ontvangt bij bestelling van een Sample Service pakket kan in iedere vestiging m.u.v. Skins Bijenkorf ingewisseld worden bij de aankoop van een volwaardig product (niet bij Sample Service). U kunt maximaal één voucher inwisselen per product. Bij besteding van minder dan € 10 wordt geen contant geld retour gegeven. De Sample Service voucher is geldig tot 3 maanden na uitgifte. Deze algemene voorwaarden kunnen door Skins op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Voor meer informatie neemt u contact met ons op.