Brands

Categories

 

Relatiegeschenken

Wil jij de prachtige producten van Skins delen met zakelijke relaties, personeel of met andere connecties? Met de Skins Gifting Service ben je verzekerd van een prachtig cadeau dat garant staat voor een zintuigelijke beleving.

Inspireren met verfijnde parfums en uitzonderlijke beautyproducten – dat is de kracht van Skins Cosmetics. Of het nu gaat om een enkel product, een aangeklede giftcard of een geschenkset met verschillende producten: wij zorgen ervoor dat het een prachtig ingepakt cadeau wordt, dat indruk maakt en nog lang herinnerd zal worden. Tijdens de kerst of andere feestelijke gelegenheden voorziet het Skins Gifting Team je van ready to give cadeaus, waarmee je de zintuigen prikkelt.

Met de Skins Gifting Service is het mogelijk om onze producten in grote aantallen aan te vragen voor relatiegeschenken, cadeaus voor personeel en andere gifts. Vul het onderstaande formulier in, laat je wensen achter en ons team neemt binnen enkele werkdagen contact met je op.

Dankzij de Skins Gifting Service is het mogelijk om onze producten in grote aantallen aan te vragen. Vul het onderstaande formulier in, laat je wensen achter en ons team neemt binnen enkele werkdagen contact met je op.

Contact
Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.
Privacy *