Merk
Categorie
 

Corporate gifting

Van een welverdiende promotie tot een speciale feestdag, bij Skins kun je terecht voor de mooiste zakelijke geschenken. Met onze corporate gifting mogelijkheden laat je werknemers, collega’s en andere relaties weten hoe waardevol ze voor je zijn. Onze Skins Experts nemen je graag mee in het prachtige aanbod van ruim 150 exclusieve boutique brands, waaronder DIPTYQUE, Leif en Dr. Vranjes. Samen kiezen we een geschenk dat bij de gelegenheid en jouw bedrijf past. Zoals je van Skins gewend bent, pakken we het geschenk met veel zorg in en heb je de optie om een persoonlijke boodschap toe te voegen.

Neem contact op

Hand & Body

Hand- en bodycare is altijd goed en wordt door vrijwel iedereen gewaardeerd. Onze zorgvuldig samengestelde collectie aan handverzorgingsproducten en bodycare past binnen elk ritueel. De stijlvolle flacons van merken als Leif, Tangent GC en MANI staan ook nog eens prachtig in ieder interieur.


Shop hand & bodycare

Home & Lifestyle

Met geur creëer je een herinnering aan een bijzonder moment. Omdat we allemaal steeds meer thuis werken, is een geurbeleving die de zintuigen stimuleert een perfect cadeau. Of ga voor geschenken die het seizoen symboliseren. Bijvoorbeeld een Diptyque geurkaars, waarmee je thuis een warme ambiance creëert tijdens de kerstdagen.

Shop Home & Lifestyle

Verras met een Skins Giftcard

Eén van onze meest veelzijdige geschenken is de Skins Giftcard. Met dit cadeau kan de ontvanger zelf een keuze maken uit onze exclusieve collectie, van hoogwaardige verzorgingsproducten tot verfijnde parfums. Kies je voor een Skins Giftcard, dan wordt deze verpakt in een speciale cadeauverpakking. In onze Giftcard Box For Him en Giftcard Box For Her voegen we daar twee prachtige miniaturen aan toe, voor een extra beleving bij de ontvanger.

Ook onze geliefde Sample Sets zijn cadeau te geven in combinatie met een Skins Giftcard. Zo kan de ontvanger een selectie van parfums verkennen en direct een favoriet kiezen. Tot slot is een Skins Giftcard ook verkrijgbaar in combinatie met één van de on demand Skins Masterclasses van onze experts.

Shop Giftcard