Merk

Categorie

 

SKINS X SALLE PRIVÉE


Ontdek onze Skins Exclusive, een samenwerking tussen Skins Cosmetics en Salle Privée House of Design: SKINS x SALLE PRIVÉE. Een tijdloos eau de parfum geïnspireerd op de favoriete geurbelevingen van de klanten van Skins Cosmetics.


Shop SKINS X SALLE PRIVÉE

DRIVE VOOR PERFECTIE

Skins Cosmetics en Salle Privée delen niet alleen Nederlandse roots met internationale ambities, maar ook de verbondenheid in creativiteit en het ‘anders’ zijn. 

“Onze krachten, visie en gedeelde passie voor detaillering zijn mooie uitgangspunten voor een samenwerking.”

Patrick Munsters,
co-founder Salle Privée

“SKINS x SALLE PRIVÉE is niet alleen een mooie samenwerking tussen twee Nederlandse merken, het is de ultieme Skins geur.”

Philip Hillege, co-founder Skins Cosmetics

AN EVERYDAY FRAGRANCE

Ook in deze Skins Exclusive komt de persoonlijke signatuur van de Skins co-founder goed naar voren. Guaiac hout vormt de perfecte basis samen met papyrus, terwijl de sprankelende topnoten je direct een boost van blijdschap geven.

SKINS x SALLE PRIVÉE is een eau de parfum met een concentratie van maar liefst 30%. Een ‘everyday fragrance’ die overdag én ’s avonds gedragen kan worden, het hele jaar door. De geurbeleving is iedere keer anders en past zich aan aan het moment. Een zelfverzekerde, moderne geur die je vol vertrouwen kunt dragen.

Shop

TOP

Bergamot
Roze peper
Viooltjesblad

HART

Cashmeran
Papyrus
Iso-E-Super

BASIS

Guaiac hout
Amber
Iris wortel