Brand

Category

 

Skins Services

Bij Skins bieden we een breed scala aan exclusieve services. Ontdek en geniet van alles wat Skins voor jou te bieden heeft.

Masterclasses

Kom alles te weten over parfum, skincare en make-up met onze Skins Masterclasses. Geleid door experts, afgestemd op jouw voorkeuren en inclusief een voucher.

Bekijk Masterclasses

Make-up Sessies

Accentueer je schoonheid met onze Skins Make-up Sessies, waar experts jou begeleiden naar je perfecte look – van dagelijkse routines tot stralende bruidsmake-up.

Bekijk Make-up Sessies

Sample Service

Onze Sample Service is de ideale manier om kennis te maken met onze exclusieve collectie. Ontdek en ervaar vijf parfum of skincare samples naar keuze en ontvang daarbij een voucher.

Bekijk Sample Sets

Inpak service

Laat je producten schitterend inpakken met onze inpakservice. Kies ‘Inpakken als cadeau' in je winkelmand en voeg desgewenst een persoonlijk bericht toe.

Events

Bij Skins organiseren we regelmatig exclusieve events. Ontmoet de founders van je favoriete merken, beleef lanceringsavonden, vier de feestdagen, en meer.

Bekijk Events

Online Advies

Onze online Skins Experts zijn dagelijks bereikbaar voor deskundig advies en informatie over onze verfijnde producten. Ze beantwoorden met zorg al jouw vragen.

Contact

Skins Inclusive

Skins Inclusive is een persoonlijke waarderingsprogramma voor klanten van Skins. Als member geniet je niet alleen van onbeperkte toegang tot de Skins Archives en unieke gifts bij elke aankoop, maar klim je ook naar exclusievere levels vol privileges door aankopen te doen, reviews te plaatsen en masterclasses te volgen. En omdat iedereen uniek is, zijn deze beloningen afgestemd op jouw aankopen, producten en interesses.

Word Member