Merk
Categorie
 

Skins Rotterdam:
De salon

Een uniek gelegen, rustgevende plek met hoogwaardige beauty treatments. Ervaren schoonheidsspecialisten laten je kennismaken met behandelingen die zijn afgestemd op de behoefte van jouw huid, uitgevoerd met producten van de hoogste kwaliteit. 

Nu boeken 

Boek direct jouw behandeling

Duobehandeling

Kom samen naar onze Salon! Eén keer per maand op zaterdag is het mogelijk om een duobehandeling in te plannen, zodat je samen met iemand die je lief is, geniet van een schoonheidsbehandeling op maat. Hoe plan je zo’n duobehandeling met onze beide schoonheidsspecialistes in? Neem contact op met onze salon door te bellen naar +31 (0)10 214 2505.

Ontmoet het team

Bianca

Bianca werkt al meer dan 30 jaar als schoonheidsspecialiste. Deze all-round specialiste geeft vaardig behandelingen die precies bij jouw wensen aansluiten, zodat jij de beste versie van jezelf wordt.

Kayleigh

Kayleigh werkt al meer dan zeven jaar met veel passie als schoonheidsspecialiste. Ze heeft een verfijnd oog voor detail en deelt haar expertise met veel enthousiasme.

Karin

Karin is een gepassioneerde schoonheidsspecialiste en omarmt alle facetten van haar vak met toewijding. Ze behandelt en adviseert met plezier, met als doel jouw huid optimaal te laten stralen.

Bereikbaarheid

De salon zit op de eerste verdieping van de Skins Cosmetics boutique te Rotterdam. In de boutique word je opgehaald door de schoonheidspecialiste die je meeneemt naar de salon. 

Auto: Als je met de auto komt kun je deze gemakkelijk parkeren in de parkeergarage Q-Park Weena. Vanaf hier is de salon om de hoek. 

Openbaar vervoer: Vanuit station Rotterdam Centraal is het een kleine negen minuten lopen naar de salon.

Kruiskade 75-77 | 3012 EE | Rotterdam