Merk
Categorie
 

Skins distributie

Lees hier over de zakelijke mogelijkheden bij Skins Cosmetics.

Wholesale
Wil jij één of meerdere van onze verfijnde merken aan jouw verkoopcollectie toevoegen? Via het externe  B2B Portal van Skins bestel je de mooiste nichemerken van over de hele wereld, met zorg geselecteerd door onze Experts. Ben jij een retailer en beschik je over een officieel verkooppunt? Mail dan je aanvraag van de door jou gewenste merken naar [email protected], dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Hospitality
Bij Skins draait het om het bieden van unieke, zintuiglijke ervaringen en bijzondere geurbelevingen. Wil jij jouw gasten verrassen met de verfijnde producten van Skins? Mail jouw aanvraag naar [email protected], dan kijken we graag samen met jou naar de ultieme experience voor de bezoekers in jouw hotel, restaurant of werkplek. Van een memorabele geurbeleving door de gehele locatie tot delicate handverzorging op het toilet: verras jouw gasten tot in de details. Daarnaast hebben we hervulbare flacons van een selectief aantal mooie merken beschikbaar: zo houden we samen het oog op een duurzamere toekomst.

Jouw merk in het Skins assortiment
Onze Experts zijn altijd op zoek naar de nieuwste en mooiste niche verzorgingsproducten-, make-up en parfums. Ben je van mening dat jouw producten bij het Skins portfolio passen? Stuur ons een informatieve mail via [email protected]. Wegens de grote hoeveelheid aanvragen die wij ontvangen reageren we enkel bij interesse.