Merk
Categorie
 

Over Skins Business

Bij Skins Zakelijk staat de onvergetelijke beleving centraal, zowel voor jou als voor je relaties. Of je nu een hotel, spa of salon runt of op zoek bent naar indrukwekkende zakelijke geschenken, met onze uitzonderlijke merken verrassen we al jaren. Ons deskundige team helpt je graag met het vinden van bijzondere producten en unieke schoonheidsrituelen. Op deze pagina ontdek je onze zakelijke geschenken en de mooiste merken voor in jouw boetiek. Of je nu een geur zoekt die je hotel typeert of vernieuwende huidverzorging voor je salon, bij Skins Zakelijk voelen jij en je klanten zich altijd gewaardeerd.

Verras met Corporate Gifting

Verras je werknemers en relaties met onze prachtige zakelijke geschenken. Voor elke speciale gelegenheid bieden wij een verfijnd assortiment aan. Geniet van de persoonlijke service en deskundig advies die je van Skins gewend bent en vind een gedenkwaardig geschenk.

Vind je geschenk

Verrijk je assortiment met Skins Business

Wil jij het assortiment van jouw boetiek of beautysalon uitbreiden met de hoogwaardige producten van Skins? Met Skins Business ontdek je onze exclusieve merken om toe te voegen aan jouw collectie. Lees meer informatie over hoe je je kunt aanmelden als klant en dien een aanvraag in.

Meer informatie

Jouw merk in het Skins portfolio


Wil je dat jouw merk deel uitmaakt van het Skins portfolio? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe merken en de mooiste producten met een uniek verhaal. Zie je een match met Skins? Vul het aanvraagformulier in dan nemen we contact op.

Upload: documenten of afbeeldingen

Velden gemarkeerd met (*) zijn verplicht.