Brands

Categories

 

Over Skins

Bij Skins geloven we dat experience de krachtigste verbinder is tussen werelden: die om je heen en in jou. Wanneer je in een Skins boutique binnenstapt, worden je zintuigen geprikkeld door uitzonderlijke cosmetica-, interieur en verzorgingsproducten en verfijnde parfums. Een wereld waarin jij en jouw behoeften centraal staan, en waarin onze Skins Experts je meenemen in de verhalen achter bijzondere merken. Allemaal opgericht door gepassioneerde founders van over de hele wereld. Elk merk is met zorg en specialisme geselecteerd, met het oog op duurzaamheid, de mooiste ingrediënten, vernieuwing en innovatie.

Met ons exclusieve en selectieve assortiment willen we jouw wereld verbreden en verrijken, maar ook inspireren bij het vinden van nieuwe creaties en all-time favourites. Omdat geen enkel mens hetzelfde is, maar ook omdat jouw behoeften dagelijks of per seizoen kunnen verschillen. Onze Skins Experts wekken graag jouw nieuwsgierigheid in zowel de boutiques als in onze E-boutique, en weten met hun uitzonderlijke kennis te verrassen. Samen met jou zoeken we naar jouw full potential – waar liggen jouw kwaliteiten, en hoe kunnen we deze het mooiste naar voren laten komen en omarmen? Welkom bij Skins.

History & Concept

Het verhaal van Skins begint bij founders Philip en Michiel, die, tijdens hun reizen naar het buitenland, bijzondere merken tegenkwamen die nergens in Nederland verkocht werden. In 2000 opende de eerste Skins boutique, in de welbekende, Amsterdamse Negen straatjes, met toen nog maar zeven nichemerken. Het concept werd een succes, omdat het nog nooit eerder in Nederland vertoond was, en vanwege de typerende Skins shopping experience. Het ervaren van verfijnde, bijzondere merken in een laagdrempelige en warme ambiance die aanvoelt als thuiskomen, waarin iedereen welkom was en is.Vandaag de dag leeft de Skins filosofie voort in enthousiaste Experts die dagelijks voor jou op zoek zijn naar de allermooiste boutique brands, elk met een uniek verhaal, bijzondere, duurzame ingrediënten en een innovatieve maakwijze. Wij reizen voor jou, en stellen jou voor aan verfijnde cosmetica-, interieur en verzorgingsproducten en parfums van over de hele wereld. Zowel in onze Skins boutiques als E-boutique laten onze specialisten jou zien en ervaren wat ons, na 22 jaar, nog altijd onderscheidt. Een gevoel van verbinding, gezien worden en je wereld verbreden met de mooiste producten uit ons portfolio.

Bij maar liefst twintig boutiques in Nederland, België en Zuid-Afrika kun jij terecht voor de meest bijzondere merken en producten en persoonlijk advies van onze experts. Kom langs om de wereld van Skins te ervaren, of laat je door het aanbod in onze E-boutique verrassen.

B2B

Niet alleen zijn we een retailer voor consumenten, ook hebben we een gewaardeerde B2B-service opgezet. Zo zijn we distributeur van niche cosmetica voor diverse externe boutiques en warenhuizen in Nederland en België.

Meer informatie

Skins als officiële reseller

Bij Skins hebben we jouw wensen en behoeften altijd op de eerste plek staan. Als officiële reseller van alle merken uit ons portfolio kopen we daarom rechtstreeks bij de merken in om authentieke kwaliteitsproducten te garanderen. Op deze manier waarborgen we de veiligheid van onze producten

Meer informatie

Werken bij Skins 

Bij Skins geloven we dat experience de krachtigste verbinder is tussen werelden: die om je heen en in jou. Wanneer je in een Skins boutique binnenstapt, worden je zintuigen geprikkeld door uitzonderlijke cosmetica-, interieur en verzorgingsproducten en verfijnde parfums. Een wereld waarin jij en jouw behoeften centraal staan, maar waarin we ook de verbinding met elkaar opzoeken. Daarom zijn we continu op zoek naar gepassioneerde collega’s die willen blijven leren, door ontwikkelen, innoveren en inspireren. Zowel in onze boutiques als op het hoofdkantoor.


Werken bij Skins