Brands

Categories

 

Vind het perfecte Vaderdagcadeau bij Skins

Ook dit jaar vieren we weer Vaderdag bij Skins, en wat is er nu leuker dan de vaderfiguur in jouw leven op deze dag te verassen met een blijk van waardering? Maak deze dag daarom nog specialer met een uniek en gepersonaliseerd cadeau van Skins. Denk aan een geschenk dat staat voor een speciale herinnering, zoals een favoriet parfum, of verrijk zijn skincare routine met een mooi serum of dagcrème. Door de flacon of verpakking van jouw geschenk live in onze boutique te laten graveren door Maxcript, voeg je na aankoop een persoonlijke touch toe.

Creëer een uniek en persoonlijk geschenk

Breng, op één van de onderstaande data, een bezoek aan een Skins boutique en ervaar de persoonlijke gravering van Maxcript. Maak indruk met een handgeschreven boodschap en laat na aankoop jouw glazen flacon, leren toilettas of een ander product graveren. Denk aan initialen of een naam, die je ook met zilver en goud kunt verrijken. Zo geef je je vader, een vaderfiguur of een geliefde een gepersonaliseerd verwenmoment. Tip: controleer voordat je je geschenk laat graveren bij een van onze Skins Experts of het materiaal van jouw cadeau hier geschikt voor is. We geven je graag advies bij het vinden van het ultieme geschenk.

Bezoek onze boutique en laat je cadeau graveren door Maxcript

Dit event zal op zes verschillende dagen en locaties plaatsvinden. Hieronder zie je een overzicht om te zien om welke boutiques, data en tijden het gaat:

Agenda


BOUTIQUE GENT
4 juni van 14:00 tot 17:00 uur

BOUTIQUE MALL OF THE NETHERLANDS
9 juni van 14:00 tot 17:00 uur

BOUTIQUE GELDERLANDPLEIN
10 juni van 14:00 tot 17:00 uur

BOUTIQUE EINDHOVEN
11 juni van 14:00 tot 17:00 uur

BOUTIQUE HAARLEM
16 juni van 14:00 tot 17:00 uur