Merk
Categorie
 

23 mei 2024

De ultieme zelfbruiner guide voor een perfecte zomerse gloed

Verlang je naar een prachtige, bruine gloed zonder zon? Duik in onze ultieme guide over zelfbruiners. Leer alles van het perfect exfoliëren en voorbereiden van je huid, tot het vlekkeloos aanbrengen en moeiteloos onderhouden van je kleur met de juiste hydratatie. Met de tips en trucs van onze Skins Experts geniet je van een perfecte, stralende teint het hele jaar door.

Ontdek onze zelfbruiner tips voor de perfecte sunkissed glow zonder zon

Voorbereiding is key

Voor het beste resultaat van je self tan, exfolieer je de huid een dag van tevoren. Gebruik Gommage Extraordinaire van La Fervance voor je gelaat om dode huidcellen te verwijderen en een stralende teint te onthullen. Voor je lichaam is MANTLE’s The Hot Ex perfect, waardoor je de zelfbruiner gelijkmatiger aanbrengt en je huid zijdezacht aanvoelt.

Skins Expert tip: een pas geschoren huid kan strepen en donkere puntjes in je haarzakjes vertonen die vaak zichtbaar zijn na het aanbrengen van je self tan. Daarom raden we je aan om een dag voor het zelfbruinen te ontharen.


Blijven hydrateren

Breng een vochtinbrengende moisturiser aan op droge gebieden zoals handen, knieën, ellebogen en enkels voordat je de zelfbruiner aanbrengt. Gebruik de MALIN+GOETZ Vitamin B5 Body Lotion om te voorkomen dat deze gebieden te donker worden. Deze lotion hydrateert de huid intensief, waardoor de zelfbruiner gelijkmatig intrekt voor een natuurlijk, egaal resultaat.


Hoe breng je self tan aan?

Gebruik een tanning mitt om de zelfbruiner gelijkmatig aan te brengen. Begin met je benen. Breng de zelfbruiner met cirkelvormige bewegingen aan op je onderbenen, werk dan naar je voeten toe. Daarna behandel je je bovenbenen, torso en armen.

Skins Expert tip: voor meer precisie op je gelaat, handen en voeten is een penseel ideaal.

Geniet optimaal van de zomer en onthul de perfecte tan met de tanning mousse van Rudolph Care – deze zelfbruiner voor het lichaam heeft een hydraterende en verzorgende werking, door gebruik van actieve en natuurlijke ingrediënten als açai en aloë vera.

Wil je binnen no-time een bronzy uitstraling krijgen? THE FACE van TAN-LUXE zijn self tanning drops die een stralende, natuurlijk ogende teint onthullen — binnen slechts 60 minuten. De self tanner is verrijkt met verzorgende ingrediënten zoals beschermende vitamine E en hydraterende aloë vera.


Hoelang moet je zelfbruiner laten intrekken?

Wacht minstens 10-15 minuten voordat je je aankleedt. Draag losse, donkere kleding om vlekken te vermijden en geef de zelfbruiner de kans om volledig in te trekken. Voor het mooiste resultaat laat je het product een paar uur, of zelfs de hele nacht, inwerken. Zo geniet je van een gelijkmatige, natuurlijke en intensere tan.


Kleur behouden

Hydrateer dagelijks met je favoriete moisturiser om de kleur van je self tan langer te behouden. Exfolieer daarnaast regelmatig om dode huidcellen te verwijderen en zo een gelijkmatige vervaging van je self tan te verzekeren. Dit helpt om vlekken en strepen te voorkomen en zorgt ervoor dat je self tan er langer mooi uitziet.