Merk
Categorie
 
LIFESTYLE | 20-01-2023

Gun jezelf een verwenmoment in de Skins salon

Wanneer heb jij voor het laatst een moment voor jezelf gehad? We kunnen goed begrijpen dat dit er in het dagelijks leven vaak bij inschiet. Het is daarom belangrijk om voldoende me-time in te plannen, zodat je even helemaal tot rust kan komen. Een bezoek aan een schoonheidssalon is de ultieme manier om tijd voor jezelf te nemen en te ontspannen. Denk aan een heerlijke massage of een gezichtsbehandeling, zodat je jezelf van binnen én buiten verzorgt. Maak kennis met de exclusieve Skins Salon, een plek waar welzijn, ontspanning en schoonheid elkaar treffen.

Een unieke wellness beleving

Onze uniek gelegen, rustgevende Salon in Rotterdam biedt een scala aan hoogwaardige beauty treatments. De ervaren en gekwalificeerde schoonheidsspecialisten laten je kennismaken met behandelingen die zijn afgestemd op de specifieke behoefte van jouw huid, uitgevoerd met producten van alleen de hoogste kwaliteit. De salon heeft een behandeling voor iedereen, voor ieder huidtype en voor alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een facial die je een verjongde uitstraling geeft, een ontspannende massage of de perfecte make-uplook bij jouw huidteint.

Ontdek de Salon

Onze behandelingen

Het aanbod van de Skins Salon is ruim en onze schoonheidsspecialisten zijn gekwalificeerd in diverse soorten behandelingen. Kies een van de vele behandelingen of combineer meerdere behandelingen voor de ultieme Salon-ervaring. Boek een ontspannende massage voor de rug, nek en schouders en geniet van de vele voordelen. Zo is een massage goed voor het verminderen van stress en spanningen, het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van pijn en stijfheid en het versterken van het immuunsysteem. 

Ook voor het gelaat zijn er diverse behandelingen. Laat je wenkbrauwen epileren en waxen voor een natuurlijke, verzorgde uitstraling. Ook kun je je wimpers laten tinten en je wenkbrauwen laten verven voor een gedefinieerde look. Bovendien zijn onze visagisten gespecialiseerd in het aanbrengen van make-up die jouw mooiste kanten belichten. Laat je adviseren over welke producten passen bij jouw unieke kleurenpalet en gun jezelf een ultieme boost aan zelfvertrouwen. Daarnaast hebben we een breed scala aan luxe gezichtsbehandelingen.

Boek een behandeling

De ultieme gezichtsbehandeling

Ons gelaat is zeer gevoel voor tekenen van vermoeidheid en stress. Wil jij jezelf voorzien van een direct uitgeruste uitstraling en een opgewekt gevoel, kies dan voor een van onze gezichtsbehandelingen. Ga voor een voedende gezichtsbehandeling met natuurlijke skincare producten van Susanne Kaufmann en hydrateer je huid voor een egale teint. Of kies een van de krachtige anti-ageing facials van PCA Skin voor een jeugdige, stralende gloed. Maak je behandeling compleet met een drainerende gezichtsmassage die de bloedcirculatie stimuleert en geniet van een prachtige lift die langdurig zichtbaar is.

Ontdek Susanne Kaufmann

Kom samen genieten

Eén keer per maand op zaterdag is het mogelijk om samen met iemand die je lief is een duobehandeling in te plannen. Tijdens een duobehandeling geniet je samen van een schoonheidsbehandeling naar keuze die past bij jouw wensen en huidtype. Kom samen naar onze Salon en geniet van deze unieke ervaring, ideaal als dagje uit of als een speciaal geschenk voor iemand die het verdient.

Boek een duobehandeling