terug naar overzicht
Royal Exclusives Jardin d'Amalfi

Royal Exclusives Jardin d'Amalfi 75ml

€ 385

Selecteer een optie

1 Review(s)
Artikel Nr. 105477
Vaar langs de prachtige kust van Amalfi op de iriserende zee naar landschappen glinsterend met exotische vruchten en luxe kruiden. Neem frisse lucht in de adembenemende uitzichten stralend met geur, en dat onmiskenbare gevoel van Italiaanse romantiek en elegantie. Het eerste moment met Jardin d'Amalfi vult de zintuigen met de kenmerkende geur van citrus riekt van de kust van Amalfi-ceder, appel, en steeg in een mix van bloemen-verse perfectie.
Breng parfum aan op plekken u uw hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op uw pols en uw je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om uw haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Topnoot: Mandarijn, bergamot, roze peper, petit grain. Middelste noot: ceder, appel, roos. Basisnoot: Vetiver uit Haïti, witte musk, kaneel.

REVIEWS

14/07/2021 bij

Jardin d'Amalfi kisses my neck like a ray of sun on a tropical day. It's like a little door to summer whenever you need the warmth.