Merk
Categorie
 

SKINS
MAKE-UP
SESSIES

Heb je een specifieke vraag over make-up of wil je leren hoe je zelf een mooie look creëert? Kom naar een Skins boutique en ontdek onze make-upsessies, waarin we jouw make-up naar een hoger niveau gaan brengen. Samen met jou. Onze Skins Experts zorgen er met hun unieke tips voor dat jij ook thuis in je eigen badkamer een flawless look kunt creëren – zowel voor beginners als gevorderde make-upfans. Met de prachtige merken uit ons portfolio verrijken en verbreden we jouw wereld. We zoeken samen naar jouw full potential of een aanvulling op je dagelijkse make-uproutine. Hieronder zie je welke sessies je kunt boeken.

Neem contact op met een boutique

BASIS ADVIES DOOR SKINS EXPERT

Duur: 20 min
Op basis van beschikbaarheid

Tijdens een basis make-upsessie kies je een focuspunt: ga voor een flawless face met de juiste foundation en concealer, of ga voor een statement eye inclusief wenkbrauw-advies. Onze make-upexpert geeft je persoonlijk advies, waardoor je kennis maakt met producten en merken die echt bij je behoeften en features passen. Na het basis-advies verlaat jij stralend en geïnspireerd de boutique.

MAKE-UP DOOR SKINS EXPERT

Duur: 45 min € 75
(waarvan € 50 te besteden aan producten uit ons make-up assortiment)*

Heb je een bijzondere gelegenheid, zoals een diner, een feest of geef je een belangrijke presentatie? Voel je zelfverzekerd met een makeup look die indruk maakt. Tijdens de make-upsessie krijg je een prachtige look aangemeten door één van onze Skins Experts. Uiteraard kun je terecht met al je vragen en kijken we samen wat het beste bij jouw wensen past. Ga uit je comfort zone met nieuwe kleuren, merken en producten.

1-OP-1 MASTERCLASS

Duur: 75 min € 100
(waarvan € 50 te besteden aan producten uit ons make-up assortiment)*

Wil je weten hoe je zelf een oogverblindende make-up creëert? In deze sessie leert onze Skins Expert je verschillende technieken en doe je nieuwe product- en merkenkennis op. De helft van je look wordt aangebracht door onze make-upexpert, de andere helft breng je – aan de hand van tips & tricks – zelf aan. In de 1-op-1 sessie ligt de focus op het dieper ingaan op gebruikerstechnieken en het inzetten van tools, zodat jij thuis je eigen makeup artist kunt zijn. Neem eventueel je bestaande make-up tas mee om hem aan te vullen met nieuwe favorieten. Ook als je geïnteresseerd bent in een proefsessie voor bruidsmake-up nodigen wij je graag uit om deze masterclass te volgen.

DUO MASTERCLASS

Duur: 90 min € 85 p.p.
(waarvan € 50 te besteden aan producten uit ons make-up assortiment)*

Wil je weten hoe je zelf een oogverblindende make-up creëert? In deze sessie leert onze Skins Expert je verschillende technieken en doe je nieuwe product- en merkenkennis op. De helft van je look wordt aangebracht door onze make-upexpert, de andere helft breng je – aan de hand van tips & tricks – zelf aan. In de 1-op-1 sessie ligt de focus op het dieper ingaan op gebruikerstechnieken en het inzetten van tools, zodat jij thuis je eigen makeup artist kunt zijn.

BRUIDS MAKE-UP SESSIES

Bij Skins kunnen we je ook op jouw trouwdag voorzien van een prachtige make-up look. Bekijk onze Bruids Make-up Sessies voor alle mogelijkheden, zodat je vol zekerheid kunt stralen op een van de belangrijkste dagen van je leven.

Lees meer

*De voucher t.w.v. € 50 is één maand geldig vanaf de dag van de make-up sessie. Deze is te verzilveren bij besteding van een minimumbedrag van € 50 in onze boutiques en op skins.nl.

PLAN JOUW
MAKE-UP SESSIE

Neem contact op met een boutique