terug naar overzicht

Try Me Kit

€ 24
|
Artikel Nr. 123684
123684 01-ONE
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Met de Try Me Kit van Cultured maak je op een gemakkelijke manier kennis met de producten van het hoogwaardige skincare-merk. Deze kit bevat de belangrijkste Biome One producten en biedt alles wat je nodig hebt om ten volle te profiteren van Cultured's huidversterkende formules. Deze producten versterken de huidbarrière en optimaliseren de huidfunctie voor een perfect gehydrateerde, evenwichtige en stralende huid.

  De Try Me Kit bevat de volgende producten:

  • Biome One Cleansing Balm – 15ml
   Deze balsem zorgt ervoor dat jouw huid gereinigd wordt en verwijdert alle stedelijke vervuiling van het huidoppervlak. Deze reinigende balsem is ontwikkeld om de huidbarrière te verstevigen, terwijl het je gelaat ontdoet van de sporen van de dag.
  • Biome One Serum – 10ml
   Dit serum zorgt voor een perfect gehydrateerde huid. De prebiotische werking ondersteunt de veerkracht van het microbioom en versterkt de huidbarrière.
  • Biome One Mask – 10ml
   Dit masker heeft een effectieve exfoliërende en brightening behandeling die de textuur en glans van de huid zichtbaar verbetert terwijl de huidbarrière wordt beschermd.
  • Biome Calm Cream – 10ml
   Deze crème versterkt de huid, het microbioom en de huidbarrière. Dankzij de geavanceerde formule hyaluronzuur wordt de huid gekalmeerd en worden tekenen van gevoeligheid verzacht.

  De mini's werken samen als een kernverzorging voor de huid - reiniger, serum en masker. Er is ook een Calm Cream voor de meer gevoelige huid.

  Voor het beste resultaat stopt je met je reguliere huidverzorging en vervang je deze door Cultured's Biomecare regime. Gebruik het masker in het begin of na de eerste twee dagen.

  Uit deze collectie
  Biome One Serum
  Cultured
  Biome One Serum
  € 22
  Biome One Mask
  Cultured
  Biome One Mask
  € 19
  Biome Calm Cream
  Cultured
  Biome Calm Cream
  € 23