terug naar overzicht
Mousses Standard Candle

Standard Candle Mousses 190gr

€ 52

Selecteer een optie

Artikel Nr. 112851

Scented Candle Mousses van diptyque vult de kamer met een heerlijke kruidige geur. De geurkaars geeft alle parfums van het bos weer. De vochtigheid van de grond verborgen onder het kreupelhout, de beboste diepte van eeuwenoude bomen en de bekende plantaccenten van schimmels die in de humus groeien.

Als je de kaars goed onderhoudt (zie gebruiktips), heeft de kaars circa 60 branduren. 

De geurkaars brandt gelijkmatig en schoon op als je hem de eerste keer minimaal twee aaneengesloten uren laat branden- of totdat de bovenste laag kaarsvet helemaal vloeibaar is geworden. Centreer na het uitblazen het lontje direct en zorg ervoor dat hij recht staat. Knip het lont totdat deze ongeveer een halve centimeter lang is voordat je de kaars weer aansteekt. Hierdoor zal de kaars langzamer branden en wordt zwarte rookaanslag aan de binnenzijde van het glas voorkomen.

Tip: creëer je eigen geur door twee kaarsen tegelijk te branden. Zet de kaars niet op de tocht of direct op een glazen of marmeren oppervlak. Laat de kaars nooit onbeheerd en beweeg of kantel hem ook niet. Houd buiten bereik van kinderen.

AANBEVOLEN DOOR SKINS
Woods Candle
Byredo
Woods Candle
€ 62