terug naar overzicht
Needles No More Neck Sculpting Cream

Needles No More Neck Sculpting Cream 50gr

€ 99

Selecteer een optie

Artikel Nr. 105964
Neck Sculpting Cream van dr. brandt maakt deel uit van de Needles No More lijn. Eindelijk is er een niet-chirurgische oplossing voor een dubbele kin. Het is één van de meest vervelende tekenen van huidveroudering en ook het moeilijkst te behandelen. Jarenlang kon dit probleem alleen worden tegengegaan door middel van kybella: een kostbare en pijnlijke behandeling tegen het hardnekkige vet bij de kin. Neck Sculpting Cream bevat een innovatieve, baanbrekende formule die doelgericht de losse huid onder de kin aanpakt. De luxueuze crème wordt in de huid gemasseerd met de Gua Sha-tool van rozenkwarts. De nek en kaaklijn worden onmiddellijk strakker en egaler.
Breng de crème met opwaartse bewegingen aan van sleutelbeen tot kaaklijn en vervolg met de Gua Sha rozenkwartstool. Gebruik de platte zijde om met lange, opwaartse bewegingen de kaaklijn te masseren. Gebruik 's morgens en 's avonds. Actieve ingrediënten:

Slim-sculpt-complex: vermindert het aanzicht van overtollig vet onder de kin.
Extraliss (erwten-extract): hydrateert en verbetert de huidelasticiteit. Voedt de huid voor een strakkere look en feel aan de oppervlakte.
Hydra-firm complex: een combinatie van hyaluronzuur, glycerine en panthenol voor een intensieve, langdurige hydratatie. Gaat vochtverlies tegen.
Gua Sha rozenkwartstool: bevordert de circulatie en biedt een gelifte look terwijl de hals wordt gestroomlijnd. Biedt zowel onmiddellijk als op termijn optimale resultaten.