terug naar overzicht
Rose de Pushkar Eau de Parfum

Rose de Pushkar Eau de Parfum

vanaf € 195

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 118473
118473 01-70ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Rose de Pushkar van Ella K vertelt over de Indiase stad Pushkar, waar de zintuigen van zonsopgang tot zonsondergang geprikkeld worden. Visuele weelde en bedwelmende aroma’s onderstrepen dat Pushkar een bijzondere plaats is. De rozen bloeien alleen aan de oever van het meer en de ondergaande zon vormt een levendige achtergrond in de dromerige plaats. Rose de Pushkar is rijk aan kruiden met saffraan, zwarte peper, sandelhout, cederhout en patchoeli. De weelderige rozen zijn gehuld in leer en prikkelen de zintuigen door de combinatie met musk en amber.

  Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt de parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als de parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.

  0.001 Benzyl Alcohol, 0.006 Citral, 0.008 Eugenol, 0.028 Coumarin, 0.079 Geraniol, 0.002 Farnesol, 0.007 Linalool, 2.842 Citronellol, 0.030 D-limonene (limonene), 0.001 Alpha-isomethyl Ionone, 0.0088 Methyl Eugenol, 0.092 Rose Ketones