terug naar overzicht

Pure Canvas Primer - Blurring

€ 42
Artikel Nr. 115355

Een siliconenvrije primer die de huid onmiddellijk gladstrijkt en matteert. De primer creëert niet alleen een onberispelijke basis voor het aanbrengen van make-up, maar zorgt er ook voor dat de make-up langer mooi blijft.
De innovatieve primer legt als het ware een voile over de huid waardoor een 'soft focus'-effect ontstaat. De primer is verrijkt met een complex van micro-algen en vervagende poeders waardoor de conditie van de huid geleidelijk aan wordt verbeterd en overtollig talg wordt geabsorbeerd, voor een matterend effect.

De producten van Laura Mercier bereiden de huid voor op make-up, zoals een schilder zijn schildersdoek voorbereidt. De Pure Canvas Primers zijn dan ook onmisbaar voor een optimale voorbereiding van de huid voor het aanbrengen van make-up. De ademende formules bevatten geen siliconen, houden de verzorgende bestanddelen vast en creëren een beschermend laagje dat ervoor zorgt dat de make-up langer mooi blijft. De primers zitten bovendien boordevol ingrediënten die de huid verzorgen en beschermen.      

"Aanbrengen over uw gebruikelijke huidverzorging. Neem een beetje primer en masseer dat met de vingertoppen in de huid. Ga dan verder met de Tinted Moisturizer of Foundation.

Om de pipet te gebruiken, neemt u die eerst uit de flacon. Steek de pipet terug in de flacon terwijl u in het balgje van de pipet knijpt. Laat het balgje los en neem de pipet weer uit de flacon. Knijp nu weer in het balgje om de formule op de gewenste zone te laten vallen."       

AANBEVOLEN DOOR SKINS
Flawless Fusion Foundation
Laura Mercier
Flawless Fusion Foundation
€ 49
Flawless Lumiere Foundation
Laura Mercier
Flawless Lumiere Foundation
€ 49
Tinted Moisturizer
Laura Mercier
Tinted Moisturizer
€ 49