terug naar overzicht
Neroli Oranger Eau de Parfum

Neroli Oranger Eau de Parfum

vanaf € 29

Selecteer een optie

1 Review(s)
Artikel Nr. 116649

Neroli Oranger van Matiere Premiere is een parfum waarin één ingrediënt centraal staat: oranjebloesem-absolue uit Tunesië. Het frisse en stralende facet wordt benadrukt door neroli-olie uit Libanon en bergamotolie uit Italië. Het delicate bloemige karakter wordt versterkt door ylang-ylang-olie uit de Comoren en bloemige muskus.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. 

Alcohol Denat. , Fragrance (parfum) , Water (aqua) , Linalool , Butylphenyl Methylpropional , Limonene , Geraniol , Citronellol , Hydroxycitronellal , Hexyl Cinnamal , Bht , Farnesol , Benzyl Salicylate , Citral , Benzyl Benzoate.
Uit deze collectie
Discovery Box Eau de Parfum
Matiere Premiere
Discovery Box Eau de Parfum
€ 150
AANBEVOLEN DOOR SKINS
Histoire D'Orangers Eau de Parfum
L'Artisan Parfumeur
Histoire D'Orangers Eau de Parfum
€ 145
Cologne Indelebile
Frederic Malle
Cologne Indelebile
€ 145
Neroli 36 Eau de Parfum
Le Labo fragrances
Neroli 36 Eau de Parfum
€ 160

REVIEWS

12/09/2020 bij

Dank voor je hulp Skins Laren!! Mijn favoriet uit de lijn. Een hele mooie transparante oranjebloesem. Draagbaar voor elk seizoen. Het doet me denken aan 'Flowerhead' van Byredo, maar dan frisser en dieper. Erg onder de indruk van dit parfumhuis. Mijn volgende parfum aanschaf zal er ook één van deze lijn zijn, 'Parisian Musc'. Mooie houtachtige musk met een subtiel bloemetje.