terug naar overzicht

French Leather EDP 75ml

€ 205

Selecteer een optie

|
Artikel Nr. 112185
1 Review(s)
112185 01-75ML
Bekijk de voorraad in onze boutiques
Laat je inspireren en adviseren in onze boutiques. Kom ruiken, voelen en ervaren wat écht bij jou past.
De getoonde voorraad is onze best mogelijke indicatie.
Ruime voorraad
Beperkte voorraad
Niet op voorraad
Vul je postcode in en bekijk de voorraad in de dichtstbijzijnde boutiques.
 • [title]
  [address]
  Meer informatie
  [openingHours]
 • Van dit product is de voorraad niet bekend

  Waar draait het allemaal om bij Frans zijn? Bedrieglijk onbedwongen zijn. Niet helemaal nonchalant. Een sprankje in de ogen. Een tafel naar keuze in je favoriete café en de naam van elke brug in Parijs kennen. Met de limoenessentie, rozenwateressentie en suède-akkoord in French Leather van Memo Paris kom je in de buurt van de Franse charme. De geur doet met roze peper, vetiver en muskus denken aan de Franse eigenschap om altijd het juiste moment te kennen om je uit te kleden.

  Breng parfum aan op plekken waar de hartslag goed te voelen is. Bijvoorbeeld aan de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op de pols en de hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om het haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast. Spray echter nooit direct op de haren.Hoofdingrediënten: limoen, roze peper, jeneverbes, roos, salie, ceder, styrax hars, vetiver, muskus, suède.

  REVIEWS

  14/07/2021 bij

  Imagine..
  Paris. The weather is just nice enough to have your coffee outside, on one of those round brass and marble tables. The sun peeks through the sides of your bold sunglasses. You reach into your designer purse to find your favorite red lipstick. THAT scent. A rose, but also, that supple -insert favorite designer brand- leather and the excitement of the opportunities that await in the greatest city in the word. Memo poured that in a bottle. Yes they did.