terug naar overzicht
Le Temps Perdu + Concorde + CODE Holder

Le Temps Perdu + Concorde + CODE Holder

€ 98

Selecteer een optie

Artikel Nr. 117297

Le Temps Perdu is een expressie van tijdloosheid en nostalgie. Verwijst naar het belangrijkste werk van Marcel Proust - een roman in zeven delen - waarin hij de rol van het geheugen (en de invloed van geur daarop) centraal stelt. Een gelaagde compositie - warm en dierlijk. Het unieke architectonische karakter van Le Temps Perdu maakt dit tot een aantrekkelijk en verslavend Eau de Parfum.

Concorde van SALLE PRIVÉE is een ode aan de elegantie van reizen, samengevat in een parfum. Een supersonische en decadente geur met een weelderig allure en opwindend exclusief gevoel. Een krachtig en intens parfum, dat hoofden omdraait en een kenmerkend spoor achterlaat. Na de levendige en alcoholische opening ontvouwt het elegante hart met weelderige materialen zoals fluweel en goud. Deze mannelijke, extroverte creatie is uitzonderlijk decadent met een subtiele rauwe touch. Verleidelijk en verslavend.

Deze travelset bevat een flacon met Le Temps Perdu en een flacon met Concorde, inclusief luxe travel houder.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt. Bijvoorbeeld de binnenkant van de elleboog en in de knieholte, op je pols en in je hals. Bij een sprayflacon, spray 1 of 2 maal in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een zeer goede drager van parfum, het houdt de geur goed vast.

Le Temps Perdu Alcohol Denat, Parfum (fragrance), Aqua (water), Benzyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ci 19140, Ci 14700. Concorde Alcohol Denat, Parfum (fragrance), Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Linalool, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Aqua (water), Citronellol, Alpha-isomethyl Ionone, Ethylhexyl Salicylate, Citral, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate, Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Ci 19140, Ci 14700, Ci 42090.