terug naar overzicht

Sunplosion - Aloha State of Mind EDP 100ml

€ 135

Selecteer een optie

2 Review(s)
Artikel Nr. 118447

Sunplosion van Simone Andreoli brengt een explosie van vitaliteit en energie die de zon van Hawaii belichaamt en zorgt voor een ‘Aloha state of mind’. De levendige smaak en geur van de lokale Excel Mango staat centraal, met frisse limoen als topnoot en een vleugje guave en transparant kokoswater in de basis. Een tropische verwennerij die doet denken aan prachtige stranden, hoge golven en een ultiem gevoel van vrijheid. Geurnoten: Limoen, mangopulp, guave, kokoswater, hibiscus en wit sandelhout.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt de parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als de parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.

Alcohol, Parfum (limonene, Linalool, Citral,), Aqua, Diethyl Phthalate

REVIEWS

14/04/2021 bij

Heerlijke zoete geur. Zoet maar toch fris. Een geur die niet overheerst. Echte aanrader

13/02/2021 bij

Geweldige mango geur! Ik was zo lang op zoek naar een goede zoete fruitig mango geur welke niet synthetisch is. Ik heb het uiteindelijk gevonden. Uitstekend parfum!