terug naar overzicht
Buriti Bronzer

Buriti Bronzer

€ 30

Selecteer een optie

Buriti
Dit product is (nog) niet beschikbaar.
Vul je e-mailadres in, dan laten wij het je weten wanneer dit product weer op voorraad is.

1 Review(s)
Artikel Nr. 111225

Hier geen uitdrogende poeder bronzer. RMS Buriti Bronzer bevat handgemaakte Buriti olie van Brazilië. De olie met de hoogste concentratie Vitamine A en Beta-caroteen die men kent. Deze ultra-pure crème bronzer is een grote stap van de typische en traditionele oranjige en glanzende bronzer die de markt overvloeden. Bronzers moeten het uiterlijk geven van een gezonde, glanzende en zonovergoten huid en niets meer.

Breng aan met de vingers over het gezicht en de jukbeenderen. Alleen op de plekken waar het nodig is om een zonovergoten look te hebben. Kan ook worden gebruikt op de ogen en lippen voor een sensuele zomer gloed. Een klein beetje bronzer kan ook op de schouderbladen en schouders worden aangebracht voor een avond look - eigenlijk overal waar je een prachtige en glanzende huid wil.

REVIEWS

27/02/2021 bij

Deze bronzer is my fav! Heb al 2 potjes op. Geen oranje bronzer! Maar echt de kleur die je krijgt als je gezond zou hebben in de zon ;)
Ook prachtig op de ogen!
Je kan het met je vingers opbrengen dan versmelt het en dan met een kabuki kwast mooi mengen op de huid. Kabuki kwast kan ook gewoon in het potje en hoppaaa op de huid ;)