Beauty Treatments

Skins Cosmetics biedt een verfijnde selectie aan effectieve beauty treatments met hoogwaardige huidverzorgingsproducten. In een ontspannen en comfortabele sfeer laten wij u kennismaken met gezichtsbehandelingen die precies zijn afgestemd op de behoefte van uw huid en met de producten die u fijn vindt. Het menu wordt regelmatig met nieuwe behandelingen verrijkt, zodat u altijd iets kunt vinden dat aansluit op uw persoonlijke wensen. 

Bekijk alle beauty treatments en maak een afspraak. Lees daaronder meer over de behandelingen.

Beauty Treatment starter treatment 30 minuten € 40
De perfecte eerste kennismaking met onze salon, filosofie en producten. De behandeling bestaat uit een reiniging, een ontspannende hoofd- of nekmassage en wordt afgesloten met een dagverzorging op maat. Tijdens deze compacte treatment brengen we uw huid in twee stappen weer in balans met producten die het beste passen bij uw huidtype.

Beauty Treatment Classic relax 60 minuten 75
Deze ontspannende gezichtsbehandeling bevordert een heldere uitstraling en een gezonde, jeugdige gloed. Het reinigingsritueel wordt gevolgd door een ontspannen gezichtsmassage en een masker. Een heerlijke handmassage zorgt voor de ultieme ontspanning. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en desgewenst een make-up touch up.

Susanne Kaufmann

De Oostenrijkse skincare goeroe Susanne Kaufmann ontwikkelde behandelingen op basis van haar befaamde holistische filosofie met gebruik van de natuurlijke producten Linie T, Linie F en Linie A om op effectieve wijze de huid die kenmerken van het ouder worden vertoond, zoals dofheid, lijntjes en verslapping, te verbeteren. Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van het zogenaamd ultrasound systeem dat ervoor zorgt dat de actieve ingrediënten dieper in de huid hun werking kunnen doen.

Susanne Kaufmann Deluxe Facial 90 minuten 120
Deze effectieve facial start met een reinigingsritueel gevolgd door de Susanne Kaufmann enzyme-peeling en een masker. Tijdens de peeling kunt u genieten van een hoofdmassage. De behandeling wordt voortgezet met een ontspannende gezichtsmassage en behandeling met de verzorgingsproducten van Susanne Kaufmann, al naar gelang huidtype en conditie van de huid. Het energieniveau van de huid wordt bevorderd, de balans weer hersteld en de natuurlijke schoonheid benadrukt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en desgewenst een make-up touch up.

Susanne Kaufmann Anti-Aging Treatment 90 minuten € 150
Deze krachtige, herstellende anti-aging gezichtsbehandeling is dankzij de hoge concentratie regeneratieve ingrediënten perfect om de huidstructuur te versterken. Uw huid voelt herboren, oogt direct steviger en expressielijntjes vervagen. Na een reiniging, kunt u tijdens de enzyme-peeling genieten van een hoofdmassage en tijdens het masker van een handmassage. De behandeling vervolgt met een gezichtsmassage om de microcirculatie te verbeteren en het verzorgen van de huid met de producten van de Anti Aging Line A, al naar gelang uw huidtype en conditie. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en desgewenst een make-up touch up.

Reserveringen

U kunt reserveren via bovenstaand menu of telefonisch via 010 - 3105075.

Annuleringen

Skins Cosmetics stelt u in staat de gereserveerde behandeling minimaal 24 uur van tevoren kosteloos af te zeggen. Bij annulering binnen 24 uur voor de behandeling zal er 50% van de kosten in rekening worden gebracht.

Skins Cosmetics
Kruiskade 75-77
3012 EE Rotterdam

Bekijk hier alle informatie over deze winkel.