Brands

Categories

Ontdek

Skins Masterclasses

Voor iedereen die graag meer leert over parfum, skincare of make-up zijn er de Skins masterclasses. De Skins Experts nemen je mee in onze unieke wereld en delen in deze interactieve sessies al hun tips and tricks – allemaal aan de hand van de verfijnde samples die je thuisgestuurd krijgt. Voel, ervaar, ruik en ontdek alle geuren en texturen. Blijf je ontwikkelen en leer meer over geurfamilies, actieve ingrediënten of het blenden van rijke pigmenten.

Aankomende
Masterclasses

SKINS x SALLE PRIVÉE op 9 feb sessie 2
icon-heart-orange icon_wishlist
SKINS x SALLE PRIVÉE op 9 feb sessie 2

€ 50

Leer van de Skins Experts

Tijdens de masterclass staan onze experts klaar om je te inspireren en samen met jou de ontdekking aan te gaan. Met veel passie delen zij hun expertise tijdens de Skins masterclasses, maar ook in samenwerking met de merken die wij voeren. Houd deze pagina in de gaten voor de komende masterclasses.

Bekijk Masterclasses

Masterclasses On Demand

Wil je liever een masterclass volgen op het moment dat het jou uitkomt? Dan zijn onze Masterclasses on Demand iets voor jou. Met deze online masterclasses kies je zelf wanneer je samen met onze Skins Experts op ontdekkingsreis gaat. Ontvang een box met samples en leer alles over parfum: van de historie tot aan verschillende geurfamilies en de meest bijzondere ingrediënten. 

Bekijk Masterclasses On Demand 

Ervaar de magie van parfum

Tijdens onze geliefde parfum masterclasses duiken we samen de wereld van parfum in. Laat je verrassen door de nieuwste ontdekkingen in de Newness masterclass of ga de diepte in met Parfum 1, 2 en 3. Bij welke masterclass zien we jou binnenkort?

Privé masterclasses

Liever een online masterclass volgen met een groep vrienden, vriendinnen of collega’s? Onze experts geven ook privé masterclasses vanaf 15 personen. Gelieve deze minimaal een maand van tevoren aan te vragen, zodat we rekening kunnen houden met eventuele wensen en een masterclass op maat kunnen organiseren. Mail voor de mogelijkheden naar [email protected].