terug naar overzicht
Mixed Emotions Eau de Parfum

Mixed Emotions Eau de Parfum

vanaf € 135

Selecteer een optie

Artikel Nr. 119152

Producteigenschappen

    Top: Maté, zwarte bes
    Hart: Ceylon zwarte thee, viooltjesblad
    ​Basis: berkhout, papyrus

Ontdek Mixed Emotions van Byredo, een epicene geur ontworpen om de aard van deze tijd te weerspiegelen. Gebaseerd op de filosofie van Byredo om herinneringen en abstracte ideeën in geur te vertalen, biedt het parfum een olfactieve schets van de huidige gemoedstoestand. Troostende tonen van maté en de scherpe zoetheid van cassis worden omgeven door een berkhouten basis. Mixed Emotions verrast met de geruststellende geur van zwarte thee dat als het ware verstoord wordt door het bloemige viooltjesblad.

Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Je kunt het parfum eventueel nevelen over de kleding, zo blijft de geur ook langer aanwezig. Bij eau de parfum, extrait de parfum en parfum wordt de geur alleen op de huid gedragen, omdat oliën huid nodig hebben om geur vast te houden. Cologne en Eau de toilette kunnen op kleding geneveld worden. Let op: als het parfum een sterke kleurconcentratie heeft, nevel deze dan niet op lichte kleding.

Alcohol, Parfum (fragrance), Dipropylene Glycol, Aqua (water), Butylmethoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Bht