Merk
Categorie
 

Skins Inclusive – waarderingsprogramma voorwaarden


Het Skins Inclusive loyalty programma is een persoonlijk waarderingsprogramma dat recht geeft op bepaalde voordelen, exclusieve promoties, speciale aanbiedingen en commerciële communicatie als je je hebt aangemeld voor het ontvangen aan het lidmaatschap gerelateerde evenementen en activiteiten.

Als member van dit programma profiteer je van vele voordelen, zoals:

 • Welkomst cadeau wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt bij Skins Inclusive
 • Onbeperkt toegang tot de Skins Archives
 • Een persoonlijke gift bij je aankoop vanaf €120
 • Unieke video’s van onze Skins Experts
 • Gepersonaliseerde beloningen
Een maandelijkse nieuwsbrief over de inhoud en beloningen van Skins Inclusive

ALGEMEEN

Om deel te kunnen nemen aan Skins Inclusive moet je een Skins account aanmaken op de website skins.nl en je aanmelden voor Skins Inclusive. Je ontvangt daarna de welkomstmail van Skins Inclusive.

Skins Inclusive members beginnen met het ontvangen en/of verdienen van hun membership voordelen vanaf de datum waarop ze zich aanmelden voor Skins Inclusive. Voor eerder gedane transacties in 2023 krijg je met terugwerkende punten voor toegekend. Je krijgt pas toegang tot de rewards en privileges vanaf het moment dat je je aanmeldt als member.

Als Skins Inclusive member ontvang je gepersonaliseerde beloningen op basis van jouw aankoopgedrag in onze boutiques en in onze webshop. De minimumleeftijd om member te worden van Skins Inclusive is 18 jaar. Het membership is strikt persoonlijk en ontvangen beloningen kunnen dus niet worden overgedragen aan andere personen.

Je kunt jouw account altijd wijzigen door in te loggen op jouw persoonlijke account. Daarnaast is het mogelijk om wijzigingen door te (laten) voeren in onze boutiques of door contact op te nemen met onze klantenservice via https://www.skins.nl/contact/

Het membership van Skins Inclusive is in beginsel voor onbepaalde tijd. Skins heeft de mogelijkheid om jouw membership op elk moment te deactiveren. Zelf heb je uiteraard ook de mogelijkheid om je lidmaatschap op elk moment te deactiveren. Dit kan door in te loggen in je account en je af te melden voor Skins Inclusive of door contact op te nemen met onze klantenservice. Als je de Skins Inclusive nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, kun je dit op elk gewenst moment doen via de afmeldlink in de voettekst onderaan de nieuwsbrief of door je hiervoor af te melden in je Skins account.

Skins is gerechtigd om deze algemene voorwaarden, en ook de inhoud van het Skins Inclusive programma op elk moment eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In dat geval zullen we jou op de hoogte stellen van de wijzigingen. Mocht je het niet eens zijn met een wijziging, kun je je membership uiteraard te allen tijde deactiveren. Als je een Skins account aanmaakt of aanmeldt voor de Skins nieuwsbrief, word je geacht deze algemene voorwaarden op te hebben gelezen en geaccepteerd.

Het toepassingsgebied van Skins Inclusive programma is beperkt tot de Nederlandse en Belgische Skins boutiques (m.u.v. de Skins boutique in de Bijenkorf Den Haag) en de Nederlandse en Belgische webshop van Skins.

Medewerkers van Skins zijn uitgesloten van deelname aan het Skins Inclusive programma met hun Skins account.

LEVELS

Skins Inclusive heeft vijf levels voor members. Elk level bevat nieuwe rewards en privileges. Hoe hoger je level, hoe exclusiever de verrassingen. Deze levels zijn er:
 • Level 1 > Discoverer 0-300 punten
 • Level 2 > Lover 300-600 punten
 • Level 3 > Fan 600-900 punten
 • Level 4 > Ambassador 900-1200 punten
 • Level 5 > VIP > 1200 punten

Per reward of privilege zijn aparte voorwaarden van toepassing. Deze kun je ten alle tijden bekijken binnen je Skins Inclusive omgeving onder 'Mijn rewards en privileges'.

PUNTEN

Je behaalt een hoger level binnen Skins Inclusive door een interactie te doen met Skins. Voor deze interacties verdien je punten:

 • +100 punten > een aankoop in onze (e-)boutique. Je verdient punten voor maximaal 1 aankoop per dag.
 • +100 punten > een masterclass volgen. Je verdient per masterclass 1 keer punten, ook als je dezelfde masterclass meer dan eens bestelt.
 • +20 punten > een review over een product plaatsen. Je verdient alleen punten voor producten die je hebt aangekocht.
 • +10 punten > het beantwoorden van de Member vraag. Je verdient per unieke Member vraag eenmalig punten.

Op aankopen met uitsluitend Skins Giftcards en/of Archives producten worden geen punten toegekend.

Als je een aankoop retourneert worden de verstrekte punten in mindering gebracht of aangepast. Als je 12 maanden lang geen aankopen doet, geen review plaatst of de Member vraag beantwoord, dan val je terug naar level 1. De 12 maanden gaan lopen vanaf de datum van je meest recente interactie.
Heb je in de afgelopen 12 maanden meer dan € 1500 uitgegeven bij Skins, dan krijg je gelijk Level 5 VIP toegewezen.

PERSOONSGEGEVENS

Alle persoonsgegevens die wij verzamelen via jouw Skins Inclusive membership worden uitsluitend gebruikt voor (direct) marketingcommunicatie zoals gepersonaliseerde aanbiedingen en promoties van Skins Inclusive

Skins verwerkt de volgende persoonsgegevens altijd in verband met Skins Inclusive:
 • Voornaam en achternaam;
 • Adresgegevens
 • E-mailadres; 
Optioneel door jou toe te voegen persoonsgegevens: Geboortedatum; Telefoonnummer; E-mail voorkeuren;

Voor zover hier niet genoemd, verwerkt Skins je persoonsgegevens in overeenstemming met de 
Privacyverklaring

OVERIGE

Skins behoudt zich het recht voor om beloningen in te trekken. Beloningen die via Skins Inclusive worden aangeboden kunnen nooit worden ingewisseld voor contact geld of een ander tegoed.

Op deze algemene voorwaarden is Nederlands recht van toepassing, met uitsluiting van het Weens Koopverdrag.

De aanbieder van het Skins Inclusive programma en daarmee jouw contractpartner is:

Skins Cosmetics B.V.
Pletterij 3-5
1185 ZK Amstelveen
KvK-nummer: 34126773
BTW-nummer: NL812550900B01