Brand
Category
 

Welkom in de wereld van Skins

Mastering the Dutch language is a requirement for all our positions. For this reason, our vacancies are only available in Dutch.

Heb je een passie voor verfijnde parfums en de verhalen achter deze creaties? Ben jij een echte skincare expert, en wil je jouw kennis en expertise graag delen met onze klanten? Kun jij je creativiteit kwijt in het creëren van een flawless make-uplook? Of ben je juist geïnteresseerd in de wereld achter Skins en hoe we ons unieke concept in de markt zetten?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

We verrassen en inspireren

Bij Skins stap je binnen in een wereld van merken die authentieke, eerlijke en rijke verhalen vertellen die raken. Allemaal opgericht door enthousiaste founders van over de hele wereld. Elk merk is met zorg en liefde geselecteerd door onze specialisten, met het oog op duurzaamheid, de mooiste ingrediënten, vernieuwing en innovatie. Ben jij open en nieuwsgierig, en klaar om jezelf te (her)ontdekken en verrijken? Kom dan werken bij Skins.

Werken bij Skins

 Ervaar de mooiste merken uit het Skins portfolio;
 Ontmoet de founders van onze mooie merken;  
✓ Verrijk je kennis door waardevolle Skins trainingen;  
✓ Persoonlijke ontwikkeling en 1-op-1 aandacht;  
✓ Een inspirerende omgeving die altijd in beweging is. 

Skins Academy

Vanaf het moment dat je bij Skins komt werken, begin je met ontwikkelen. Van introductietrainingen tot gevorderde leersessies: je kunt doorgroeien tot een echte Skins Expert. Daarnaast bieden we ook bijzondere merktrainingen aan waar een expert of een founder van het merk je meer vertelt over de waarden, de filosofie en productkennis. Tot slot hebben we een eigen online Academy waar we informatie en trainingen aanbieden.