Brand

Category

 

Maison Francis Kurkdjian
Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum 70ml

Baccarat Rouge 540 Extrait de Parfum van Maison Francis Kurkdjian is een stralend en verfijnd parfum dat op de huid ligt als prachtige poëzie. Voor het intensere Extrait de Parfum heeft Francis Kurkdjian deze versie een verfijnde twist gegeven. De geur opent met een top van bittere amandel en saffraan, gevolgd door een levendig hart van jasmijn en ceder. De warme basis van musk, hout, ambergris draagt de geur. Warm, verleidelijk en sensueel – dat is Baccarat Rouge 540.

Baccarat Rouge werd oorspronkelijk gemaakt voor het iconische kristalhuis Baccarat om haar verjaardag te vieren, het nummer 540 staat voor de temperatuur die nodig is om de rode kleur van Baccarat te verkrijgen.

€355

Size

Fragrance notes

Top: grandiflorum jasmijn uit Egypte, saffraan
Hart: bittere amandel, cederhout
Basis: muskachtig houtakkoord, ambergrisakkoord

About

article number

110156
Alcohol; parfum (fragrance); Aqua (Water);ALpha-Isomethyl Ionone;linalool;Citronellol; Geraniol;Ethylhexyl Methoxycinnamate;Butyl Methoxydibenzoylmethane; Coumarin; Ethylhexyl Salicylate;Benzyl Benzoate;Cinnamyl Alcohol; Bht; Limonene; Citral;Cinnamal; Eugenol; Farnesol; Bynzyl Alcohol; Ci 60730 (EXT. Violet 2); CI 42090 (blue 1)

Skins Experts

How to

Apply perfume to areas where you feel your heartbeat, such as your wrist and neck. You can mist the perfume on the clothing, to let the scent remain longer. With eau de parfum, extrait de parfum and perfume, perfume is only worn on the skin, because oils need skin to retain fragrance. Cologne and Eau de toilette can be sprayed on clothing. Note: If the perfume has a strong colour concentration, do not mist on light clothing.

Reviews
Heerlijk

28-12-2023 door Noortje

Ik vind de geur prachtig. Mooie warme , luxe en zoete geur. Begint met een behoorlijk bittertje. Laat je hierdoor niet afschrikken want dit wordt al gauw subtieler en wat je dan ruikt is heerlijk warm, zoet, romig, hout, subtiele amandel. Ik vind deze overigens niet veel sterker of langer geurend dan de eau de parfum van baccarat maar het "medicinale" wat sommige mensen ervaren vind ik in deze variant wat minder dan in de eau de parfum. Er zit net wat meer pit en zoet in;)

Te gehyped

16-12-2023 door C.

Eindelijk was het zover. Ik ging eindelijk de geur ruiken waar iedereen het over had. Ik ging gelijk voor de extrait. De gewone edp heb ik nooit geroken dus ik ken het verschil niet. De sillage en duurzaamheid zijn erg goed. De geur zelf ruikt als eerste zoet op de huid. Maar ik ruik ook gelijk wat metallic waar ik niet zo van hou. Het heeft ook wel wat weg van jodium. De geur wordt warm door de ambergris. En een vleugje spar maakt het kruidig. Het kan wel een unisex geur zijn. Het ook wel wat weg van jaren 90 oude mannen aftershave. Ik weet dat veel mensen het geweldig vinden dus ik zou zeggen, ruik het eerst op je huid!

Boutique stock

Be inspired and advised in our boutiques. Come and smell, feel, and experience what truly suits you.

The stock you see below is our best possible indication.

  • Large stock
  • Limited stock
  • Out of stock