Brand
Category
 

Diptyque
Do Son Hair Mist 30ml

De Do Son Hair Mist van DIPTYQUE is een haarparfum verrijkt met de emblematische Do Son-geur. Licht en delicaat, dit haarparfum laat een onzichtbare maar intens geparfumeerde sluier van geur achter op het haar, zonder het haar te beschadigen. De spray is verrijkt met voedende camellia-olie en versterkt en parfumeert het haar met de frisheid van tuberoos.

De geur van Do Son is geïnspireerd op een jeugdherinnering van één van de oprichters van DIPTYQUE. Als kind bracht Yves Coueslant zijn zomers door in Do Son in het Vietnamese Halong Bay, waar de zeebries de bedwelmende en pittige geur van tuberoos droeg. Do Son heeft de delicaatheid en het doorzettingsvermogen van een jeugd in Indochina - de herinnering van een bloem tussen lichtheid en genot. 

€58

Size

Fragrance notes

tuberose, orange blossom, jasmine, marine accord

About

article number

114720
Alcohol Denat (SD Alcohol 39-c), Parfum (Fragrance) ), Aqua (Water), Linalool, Eugenol, Hydroxycitronellal, Isoeugenol, Citronellol, Benzyl Benzoate, Geraniol, BHT, Tocopherol.

Skins Experts

How to

Rinse your hair with cold water after washing to strengthen the capillary fibres. This will help your hair absorb the Hair Mist better. Apply Hair Mist evenly to dry hair after styling at a distance of approximately 30 cm.

Reviews
Perfecte geur voor na een hairwash day

12-02-2024 door Oumaima

Heerlijke bloemengeur voor in je haren en blijft lang zitten! Kreeg er veel complimenten door

Boutique stock

Be inspired and advised in our boutiques. Come and smell, feel, and experience what truly suits you.

The stock you see below is our best possible indication.

  • Large stock
  • Limited stock
  • Out of stock