Brand
Category
 

Fugazzi
In Love With The Cocos Extrait de Parfum 50ml

In Love With The Cocos van Fugazzi is een parfum voor wanneer je verlangt naar warmte: een zonnig strandgevoel in een exotische setting. Sluit je ogen en geniet van deze perfecte mix van frisse en vurige tonen. Na een vleugje pittige bergamot en citroendruppels, ontdek je een rijk, sensueel bloemig hart van oranjebloesem, roos en geranium dobberend in kokoswater, dat op het einde heel zacht wordt met subtiele laagjes amber, muskus en ambrette. Licht en zacht op de huid, met een langdurig geurspoor.

De kleur van het parfum kan iets afwijken van de afbeelding.

 

€120

Size

Fragrance notes

Top: bergamot, lemon zest
Heart: coconut water, orange blossom, geranium, rose
Base: amber, musk, ambrette

About

article number

116922
Bergamot, Lemon zest, Coconut water, Orange Blossom, Geranium, Rose Amber, Musk, Ambrette

Skins Experts

How to

Apply perfume to areas where you feel your heartbeat, such as your wrist and neck. You can mist the perfume on the clothing, to let the scent remain longer. With eau de parfum, extrait de parfum and perfume, perfume is only worn on the skin, because oils need skin to retain fragrance. Cologne and Eau de toilette can be sprayed on clothing. Note: If the perfume has a strong colour concentration, do not mist on light-coloured clothing. 

Reviews
Bijzondere zomergeur voor cocos liefhebbers

12-10-2022 door

Ik vind het een bijzonder parfum, ideaal voor de zomer. Het heeft een mooie gelaagdheid, het is complex & heeft veel diepgang. Het brengt je instantly naar het strand! Ik heb een fles aangeschaft nu de zomer in de lucht hangt!

Onweerstaanbaar

12-10-2022 door

Wauw Wauw Wauw! I really am in love with the Cocos. Gek op dit parfum. De lucht vervaagd gelukkig niet snel, waardoor je niet de hele dag opnieuw parfum moet blijven spuiten en je dus echt waar voor geld krijgt!!

De aller aller lekkerste parfum

12-10-2022 door

Lekkerste beste origineelste en zooooo verslavend. Alleen erg prijzig,maar ik probeer ervoor te sparen. Een geweldige super-de-luxe luxe niche geur. Met parfumado geprobeerd. Echt hemelsssssss.

Love Love Love

12-10-2022 door

Zó lekker niet normaal! Tropische sferen all-over en dat in corona tijd! JAmmer dat ie aan de prijs is maar zo happy dat ik 'm ontdekt heb in mijnn abonnementje

Boutique stock

Be inspired and advised in our boutiques. Come and smell, feel, and experience what truly suits you.

The stock you see below is our best possible indication.

  • Large stock
  • Limited stock
  • Out of stock