Brands

Categories

 

Maison Crivelli
Hibiscus MahaJád Extrait de Parfum 50ml

Hibiscus MahaJád van Maison Crivelli is als het proeven van een hibiscusthee in het hart van een edelstenenmarkt. Hibiscus MahaJád ziet een flamboyant bloemenduo van hibiscus en roos contrasteren met de zachtheid van vanillebonen, leer en musk. Deze bijzondere geur neemt je mee en overspoelt je met een gevoel van geluk en levendigheid.

€195.00

Size
Boutique stock
icon-heart-orange icon_wishlist

Fragrance notes

rose Damascena ORPUR absolute, vanilla ORPUR absolute, leather, spearmint ORPUR essential oil, cassis, ambrette seeds absolute, ORPUR cinnamon essential oil

About

article number

121279
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Linalool, Cinnamal, Limonene, Citral, Eugenol

Skins Experts

How to

Apply perfume to areas where you feel your heartbeat, such as your wrist and neck. You can mist the perfume on the clothing, to let the scent remain longer. With eau de parfum, extrait de parfum and perfume, perfume is only worn on the skin, because oils need skin to retain fragrance. Cologne and Eau de toilette can be sprayed on clothing. Note: If the perfume has a strong color concentration, do not mist on light clothing. 

Reviews
Opvallende geur

16-09-2023 door Marjolein

Ik heb deze geur als tester ontvangen en toen ik het voor de eerste keer opdeed, was ik zo verrast. Dit is echt een opvallende geur en blijft heerlijk lang hangen. Vooral de middennoten zijn echt fantastisch.

Bijzonder

25-08-2023 door Rachel

Bijzonder! Krijg altijd complimenten als ik deze geur draag. Je hebt maar 3 spuitjes nodig.

Verrassend

08-08-2023 door maike

Normaal houd ik niet zo van roos in parfum, dicht op de huid is deze aanwezig maar van een afstandje niet. Er hangt een heerlijk zoete geur om mij heen die ik erg kan waarderen!

Perfectie

20-07-2023 door Guzin

Hier een proefje van gekregen. De verkoopster waarschuwde nog van 'in het begin stinkt het...' Eenmaal opgespoten en WAUW, het had me meteen. Na vele uren een heerlijke warme, vanille dry down. Echt een van de beste geuren die ik ooit geroken heb, en is blijven zitten. Dit wordt mijn volgende aankoop.

Amazing

11-07-2023 door Mohammed

Een 10. Een echte extrait de parfum. Van langdurigheid tot verspreiding. Zijn geld meer dan waard. Dit is meer dan een parfum. Dit is kunst!

Geweldig!

26-06-2023 door Edeline

Wat een heerlijke geur! Je hebt maar 1-2 spuiten nodig, het blijft de hele dag zitten (8-10 uur!) en heeft een enorme 'sillage', 10/10!

Heel fijn!

12-06-2023 door Sophie

Hele mooie parfum die lang blijft zitten

Heerlijk !!

05-06-2023 door Anouk

Wat een heerlijke geur is dit. Gekocht na aanleiding van een tester, blijft mega lang hangen. Zeker het geld waard

Het geld waard!

27-05-2023 door Quanita

Ruikt ontzettend lekker en de parfum blijft lang hangen vervliegt totaal niet!

Magisch intens

12-05-2023 door Camelia

Magisch intense parfum op de huid. Heel bijzonder en exclusief.

Boutique stock

Be inspired and advised in our boutiques. Come and smell, feel, and experience what truly suits you.

The stock you see below is our best possible indication.

  • Large stock
  • Limited stock
  • Out of stock