Brand

Category

 


Exalt Sublime Perfumed Mist 100ml

De Exalt Sublime Perfumed Mist van EX NIHILO is een geparfumeerde mist voor zowel het lichaam als het haar om een poederige sillage te creëren. De geur verrijkt met witte thee, oranjebloesem, rijstpoeder en musk is een ode aan de Aziatische kunst van verfijnen, gecombineerd met de Parijse kenmerken van EX NIHILO. Dankzij de hoge concentratie parfumolie heeft de mist een houdbaarheid op de huid als een bodymist en met de verfijnde nevel parfumeer je het haar op een subtiele wijze. Warm en comfortabel, deze geparfumeerde mist laat een delicate maar intens geparfumeerde sluier van geur achter op het haar en lichaam.

€105

Size
Boutique stock
icon-heart-orange icon_wishlist

Fragrance notes

Top: white tea
Heart: orange blossom
Base: musks, rice powder

About

article number

118397
alcohol denat., aqua (water), parfum (fragrance), ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, hydrolyzed beta-glucan, geraniol, tris (tetramethylhydroxypiperidinol) citrate, limonene, alpha-isomethyl ionone, linalool, coumarin, sodium benzoate, cinnamyl alcohol, potassium sorbate, citric acid'

Skins Experts

How to

As a body mist, spray the Perfumed Mist directly on the skin, or spray in the air and walk through the perfume mist. As a hair mist, spray the Perfumed Mist in the air and wave your hair through the perfume mist. Never mist Perfumed Mist directly onto hair.

Reviews
Boutique stock

Be inspired and advised in our boutiques. Come and smell, feel, and experience what truly suits you.

The stock you see below is our best possible indication.

  • Large stock
  • Limited stock
  • Out of stock