Brand

Category

 


Ocean Leather Eau de Parfum 75ml

Ocean Leather van Memo is een fris parfum gebaseerd op het levendige water van de oceaan. Mandarijnolie en elimi-essence geven de geur de frisheid van de oceaan. Hiertegenover staat de diepte van leerakkoord, vetiver en ceder. Het water komt tot leven, de lucht is gevuld met een unieke geur. Met Ocean Leather besluit Memo het vasteland te verlaten om aan een belangrijke bestemming te beginnen, een oneindig blauwe: de oceaan. Op zoek naar een mythisch dier dat literatuur heeft geïnspireerd en nu de verbeelding van een parfum is. Ocean Leather vervoert je in zijn stroming, zijn kielzog en zijn beweging.

€230

Size
Boutique stock
icon-heart-orange icon_wishlist

Fragrance notes

mandarin oil, sage absolute, leather accord

About

article number

116303
Mandarijnolie, Basilicum Essence, Elemi Essence, Salie Absolute, Nootmuskaat, Viooltjes, Vetiver Essence, Ceder Essence, Leder Accoord

Skins Experts

How to

For the ultimate perfume experience, apply the perfume to warm skin, i.e. pulse points such as your neck, wrist, inner part of your elbows and the back of your knees. For perfume spray: Diffuse a 'cloud' of perfume in the air and walk through, your hair is an excellent perfume carrier (however, never spray directly onto the hair). 

Reviews
Boutique stock

Be inspired and advised in our boutiques. Come and smell, feel, and experience what truly suits you.

The stock you see below is our best possible indication.

  • Large stock
  • Limited stock
  • Out of stock