Brand

Category

 


Don't Ask Me Permission Eau de Parfum 100ml

Don't Ask Me Permission van Simone Andreoli is een ambery en fruitig parfum met noten van limoen, passievrucht, ylang-ylang en sandelhout. Een infusie van brutale schoonheid en brutale vrouwelijkheid die overspoeld worden in het plezier van de wildste nachten van Rio de Janeiro. Afzien van de carioca-groef en van de meest libertijnse passies. De exotische en transgressieve ziel van Brazilië omringt de sfeer met een sensueel elixer van passievrucht en ylang-ylang dat smelt in een magnetisch Oosters akkoord van barnsteen, sandelhout en cachaca.

€150

Size
Boutique stock
icon-heart-orange icon_wishlist

Fragrance notes

Top: lime, sugar, orange
Heart: passionfruit, ylang-ylang, peach
Base: sandalwood, amber, Cachaca

About

article number

114873
Alcohol, Parfum (Benzyl salicylate, limonene, hexyl cinnamal, alpha-isomethyl ionone, linalool, coumarine, hydroxycitronellal, citronellol, benzyl benzoate, geraniol, citral) Aqua, Diethyl phthalate.

Skins Experts

How to

For the ultimate perfume experience, apply the perfume to warm skin, i.e. pulse points such as your neck, wrist, inner part of your elbows and the back of your knees. For perfume spray: Diffuse a 'cloud' of perfume in the air and walk through, your hair is an excellent perfume carrier (however, never spray directly onto the hair).

Reviews
Sterk, blijft lang aanwezig

03-11-2023 door Margaritha

Perfect luchtje als je van sterke luchtjes houdt! Blijft dagen hangen. Als ze dit luchtje in liter verpakking verkochten had ik ‘t gekocht.

Zomers geurtje

12-05-2023 door Maggie

Lekker zomers geurtje, niet te zoet maar geeft je toch een lekker gevoel van zon, zand, zee en cocktails. Ik ben gek op geuren van Skins Cosmetics...

Boutique stock

Be inspired and advised in our boutiques. Come and smell, feel, and experience what truly suits you.

The stock you see below is our best possible indication.

  • Large stock
  • Limited stock
  • Out of stock

More of
Don't ask me Permission