Brand

Category

 


Leisure In Paradise Eau de Parfum 100ml

Leisure in Paradise van Simone Andreoli is een parfum met noten van kokos, delicate ananas, papaja en tedere vanille. De fruitige noten nemen je mee op een emotionele reis naar paradijs. Gevoelens die herinneren aan een vakantie in een tropisch paradijs, waar een overdosis diepe zoetheid het reukvermogen streelt met een onvergetelijke zonsondergang. Lichten en reflecties op water; een bedwelmend moment. Een vleugje Caribische bossen, zorgt voor droge ondertonen. Vrije tijd in het paradijs is de warme bries van tropische stranden. Een onvergetelijke reis.

€145

Size
Boutique stock
icon-heart-orange icon_wishlist

Fragrance notes

Top: papaya, pineapple
Heart: coconut milk, vanilla,
Base: Carebbean woods

About

article number

116106
Benzyl salicylate, linalool , limonene, coumarin, benzyl cinnamate, cinnamal, aqua, diethyl phthalate.

Skins Experts

How to

For the ultimate perfume experience, apply the perfume to warm skin, i.e. pulse points such as your neck, wrist, inner part of your elbows and the back of your knees. For perfume spray: Diffuse a 'cloud' of perfume in the air and walk through, your hair is an excellent perfume carrier (however, never spray directly onto the hair). 

Reviews
Simpelweg geweldig

12-07-2023 door Verena

Ik heb eerst een tester gekocht voor de aanschaf. Deze geur is geweldig! Blijft niet al te lang hangen denk max. 3 uur, maar de intensiteit is subliem!

Kokos, ananas, papaya en vanille: wie kan er niet van houden!?

12-10-2022 door

Leisure in Paradise is een topper, naast de andere lekkere geuren van Simone Andreoli. Dit is een zalig zoet fruitig parfum met zachte vanille op het einde. De sillage en houdbaarheid zijn uitstekend. Met deze geur vertoef je in het paradijs!

Boutique stock

Be inspired and advised in our boutiques. Come and smell, feel, and experience what truly suits you.

The stock you see below is our best possible indication.

  • Large stock
  • Limited stock
  • Out of stock