Brand

Category

 


Malibu Party In The Bay Eau de Parfum 100ml

Malibu van Simone Andreoli is een parfum met noten van limoen, kokos, suiker en rum. Een lofzang aan de zomer en haar kleuren. Een feest bij de zonsondergang in de baai van Malibu waarop je nipt aan een drankje om jezelf te laten overweldigen door muziek. Het parfum bootst de geur van een wijselijk gemengde kokos-daiquiri: de bevroren opening van limoen is als het ontwaken van de zintuigen die het zoete van verfijnde kokosnoot ontmoeten.

€145

Size
Boutique stock
icon-heart-orange icon_wishlist

Fragrance notes

Top: lime, sugar
Heart: coconut water
Base: rhum, sandalwood

About

article number

114869
Alcohol, Parfum (Citral, Coumarine, Geraniol, Limonene, Linalool) Aqua, Diethyl phthalate

Skins Experts

How to

For the ultimate perfume experience, apply the perfume to warm skin, i.e. pulse points such as your neck, wrist, inner part of your elbows and the back of your knees. For perfume spray: Diffuse a 'cloud' of perfume in the air and walk through, your hair is an excellent perfume carrier (however, never spray directly onto the hair).

Reviews
Vakantie in een flesje

02-08-2023 door Cheyenne

De combinatie van geurnoten doet mij echt denken aan het lekkere weer op vakantie. Hij opent met citrus en wordt naarmate zoeter. De complimenten bleven komen toen ik hem op had.

Malibu

12-05-2023 door Jan

Dit parfum doet me denken aan mijn lievelingsdrankje Malibu. Ik vind het zo ook echt ruiken

Favoriet!

12-10-2022 door

Verrast door mijn man met deze geur. Verwend als ik ben met al vele geuren van Skins en dus niet snel onder de indruk.. wow wat een heerlijke zomergeur is dit! Als je net als ik houd van kokos en vanille en net dat beetje extra wat deze geur speciaal maakt. Mijn nieuwe favoriet na Creed virgin island water.

Lekkerste parfum EVER

12-10-2022 door

Mega lekkere geur. Ik krijg altijd ZO veel complimentjes. De geur blijft ook erg lang ruiken. Dikke aanrader, maar zonde als iedereen hem dadelijk heeft en niet meer exclusief is haha.

Boutique stock

Be inspired and advised in our boutiques. Come and smell, feel, and experience what truly suits you.

The stock you see below is our best possible indication.

  • Large stock
  • Limited stock
  • Out of stock